w00t Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaslar 2 ayrı accountda ; 1-non-prem hic bir hizmet servisi calısmıyor !!! 2-prem user her turlu hizmet kullanıma acık sadece şifre degistirme fonksyonu gecici sure hizmet dısı !! :S [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: weliaht, 10 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: nie şifre deiştiremiozki acep? deiştirme linki yokta ondan[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 w00t cok faydalı aclısmaların var cok saol ( ama artık ko en azından USKO benı ılgılendırmıyor ) (tabi gıtmeden once ares ın a.q o ayrı ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: weliaht, 10 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki: said: DeBuffAndHeal, 10 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: weliaht, 10 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: nie şifre deiştiremiozki acep? deiştirme linki yokta ondan ne kadar ilginç???? o kadarını biz de bilioruz ama bunun bi mantığı olmalı dimi gerçi bu oyunda artık mantık aramayacam ama biri şifremi görürse charımmı gidecek yani..... biraz topic leri arasaydın galiba site hacklenmiş bi zaman bundan dolayı şifreler tehlikeye gitmesin diye yeri kaldırmışlar[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende site hala açilmio :([signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben sadece mail adresıme şifremi göndermeye cçalıstım neden olmuyor sayfa görüntülemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Liquid_SnaKe, 10 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: bende site hala açilmio :( proxy ip : 219.93.175.68 port 3128 [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yani yeni acount alabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBaD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Saolasın w00t[signature][hline]Name : _kurt_ lvl : 62 (shadow knight) Server : Beramus Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya bu şifre değiştirme sitesinin linkini hatırlamıyorum . yeni pencerede aç diyince açılıyordu. linki browser e yazsak açılmazmı ki ? linki hatırlayan varsa bi denesin .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar