malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 soulcube dikkat et arkadaşım uslubuna,rahatsızlık veriosun,sevmiorum hoşlandığım insana karşı yiyişin fakışın denmesini. geyiğini yapmazsan sevinirim.teşekkür ettim.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahah sen yanlış anlıyosun be hocam aa için fesat . film duygusal film yani o anlamda dedim.ağlayabilirsiniz gibisinden. gitmessen gitme abi banane ya :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tamam canım yaa sakin ol... Soul sende ltf msgını düzelt :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anldım ben seni eet.. neyse[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tamam barışın yaa yok yere kavga çıkarmayın :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok kavga yok:-) soulcube'u *!öper*:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 *Muck* geçmiş bayramın mubarek olsun kardeşim =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saolasın cnm benim:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi msnden konuşun , telefondan konuşun chat ortamı yaptınız tüm topicleri..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pardon haklısında tüm topicler derken?[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 size değil galiba lafı genel olarak topiclerde chat yapanlar için demiş[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Alıntıla
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=155708 şu bu falan.. yani beni pek enterese etmez ama garip duruyor messengerlar varken paticik den sevgiliyle konuşmak[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz [Bu mesaj dufrasne tarafından 09 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 düzelt bi daha yaz o topicide upliim özür dileyim.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Telefon en iyisii.......[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dufrasne.. sen o topice topic diosan sonsuz sana katılıorum da bi daha bak istersen..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesele topicin konusunu bozmak değil ki , ben sadece patiden konuşmanızın garibime gittiğini söyledim öyle veya böyle.. Büyük ihtimalle bir messengerdan da konuşuyorsunuz , konuştuklarınızı vs. başkalarının görmesi gerekmez ki. Ayrıca topic nitelikli veya saçma ; sohbet etmek ne kadar doğrudur. Benim bir rahatsızlığım falan da olmaz , bir tavsiye verdiğimi varsay :)[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Alıntıla
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 taam ya uzatmıyalım :( onlarda haklı suyunu çıkardıkk.... *!Calling 05XX XXX XX XX*[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok abi saoaslın.. yok bana saçma gelmio da öle de konuşmak farketmio yani.. ilişkimi göstermek istio diosanda diebilrisin:)o da var aslında.. ailton uçtu bu arada.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 merhaba[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoş geldiin Exalted_Angel[signature][hline]X=? Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hımmm. Hoşgeldin diyelim.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahahah msn e dönmüş lam bura :lol: tüh kaçırdım muhabbeti. manyak post kasardım :-P[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.