Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Knight Onlinedan artik cok sIkIldIm WoW a baslamak istiorum ama ne gerektigini nerden bulabilcegimi filam bilmiorum yardim ederseniz sevinirim. EU server inda oynamak istiorum ( no more US knight da cok ezildik US gormek istemiorum bi daha >_< ) bolum kurallarina uygun olmayan bisi yaptiysam affola..[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 www.sendit.com world of warcraft diye arat 60 küsür milyona 1 hafta içinde elinde olur. kargo parası vs. yok paket eline geldiği zamanda bi sıkıntı çekmezsin. sıkı sıkı sarmışlar ambalaja fln.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 www.sendit.com dan dün geldi elime paket 14 güne geldi (arada 5 gün bayram tatili vardı PTT yoluyla geliyor) toplam bana maliyeti 64 milyon türkiyede KDV hariç 86 milyona buldum en ucuz sen karar ver ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 www.aral.com.tradresine gir yetkili satış noktalarının adreslerini goren sana en yakın olan magazaya telefon et ve ellerinde olup olmadıgını sor oyunun ellerinde varsa gidip alabilirsin kredi kartına taksit imkanı saglıyan dukyanlarda mevcut snrm[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu arada senditten gelen maile göre "türkiyedeki lokal posta servisi dolayısızyla gönderiler 7-21 iş günü arasında yapılmaktadır" denmekte bilginize :( orjinali: Thanks for getting in touch with us. I'm sorry to hear that your parcel has not arrived yet. Once shipped, most parcels arrive in Turkey within 7 - 21 working days of shipping. Depending on your Turkish local Postal Service and Customs Department. However, if it fails to arrive by the 18th November 2005, please get back to me. I can arrange a replacement order for you. In the meantime, if you need any further help or information, please get back to me. Take care! Kind regards Paul.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aynısını banada yazdı kelimesi kelimesine :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 alla alla ben yazın sipariş ettiğim zaman elime 6. günde gelmişti oyun. değişmiş şimdi heralde[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar