Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopegim Kediyi yedi

snapsys

Öne çıkan mesajlar

said:
GICIK2, 06 August 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
Ben bikere balkondan bakarken bişey görmüştüm dumur oldum :) Kocaman bir köpek arkasında da bir kedi,kedi köpeği kovalıyodu azuhuazh :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.

ıyıde bu devamlı yasanan bır senaryo. cokta dumur oluncak bırsey degıl. kedıler ruless otesı yok. soyu guzel hayvanların :)[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok siz pitbull görmemişsiniz kesinlikle...
"bu olay" yazış mıdır diil midir bilemem. -ki bence yazış olmama olasılığı yüksek- ama pitbull denen, psikopat karakteri ile ünlenen ve çeşitli ülkelerde beslenmesi yasaklanan bu mahlukat kedi yiyo. tek lokmada olmasa da iki lokmada falan götürüyo hayvanı...

arkadaş yazmış olsa bile biyerlerden duyup da yazmıştır "benim köpeğim de bundan niahaha" diye...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Küçüklüğümden beri hayvan besliyen biri olarak :

Kedi kamburunu çıkartı diye hiç bir köpek kediden korkmaz sadece köpeklerin en hassas yeri olan burunları ve bunun farkında olan köşeye sıkışmış kedi... Ben çok kedi ile köpeği köy yerin de aynı kümese veya tuvalete attım... Hemen hemen hepsinde kediler galip geldi... Köpeğin kedi öldürdüğünüde gördüm ama yediğini bundan bir iki yıl evvel Ankara Üniv bahcesinde otururken gördüm bir grup sokak köpeği kediyi önce parcalayıp sonra yediler... Köpek sahibi ben bile cok şaşırmıştım ama sonucta hayvan ve yapıyor..

Yinede pıttbull beslemektense boxer beslemeyi tercih ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

köpeğine afiyet olsun[hline][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş
şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni doğumyapmış anne kediyle tekrar çiftleşebilmek için erkek kedişlerin yavruları yediğini biliyordum (bizim arka bahçede her yıl birkaç tane ölü, çiğnenemiş yavru kedi olur)
amabirköpeğin kedi yiyeceği... ya ev köpeği olmasa amenna da ulan evde besliyorsun bu hayvanın karnı evde doymuyormu? en kötü evcil köpek havlar hırlarolmadı bi diş satar da yeemez ya...

yoksa yermi?
uzay eriği yerse...[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
aslında kedi ile köpeklerin düşmanlığı kanıtlanmış ikiside salak bir bakıma bu yüzden mimiklerini yanlış anladıklarından dolayı birbirleriyle geçinemezlermiş biri sevecen yaklaşsa bile bir diğeri saldırıyor sanarmış bu düşmanlık buradan geliyor.Bir kitaptan okumuştum beynimde kalmış bir kısmı alıntı yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...