Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd-rom marka tavsiyeniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cd-rom alma writerlı bişe al cd-wr dvd-wr nolursa ama düz cd-rom alma amaaaaan alırsan al be banane ama lg alma :D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
ne alsan aynı işi görür.
bu devirde a markasıyla b markası arasında cd-rom'larda fark yok.
cd-romların geleceği son noktaya gelindi.herkes aynı seri üretim... illa marka istiyosan aopen,sony,lite-on.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
Cd-rom alıcaksın ancak artık disket sürücüsü niyetine geçtigini biliyorsundur.
Yine alma demiyorum ama alma dememektende kendimi alamıyorum.
Cd-R al derim.
Marka konusunda LG.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
20 dolarlara dustu writer fiyatları writer al almısken.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
lg neden alma deniyor anlamıyorum ? benim önceki cd-rom um da lg idi, şimdiki dvd-writer ve dvd-rom um da lg... şimdiye kadar hiç sorun çıkarıp okumamazlık etmediler :)... ben lg dvd-writer öneririm...[signature][hline]Makhaon
Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
LG CD-Writer var memnunum
Asus DVD-Writer var ondan da memnunum
Nec DVD-Rom var ondan da memnunum

Marka memnuniyeti konusun da bu söylediklerim, mesela bi markanın birşeyini alıyorsunuz (LG cd-rom v.b.) size hatalısı geliyor. Siz de ön yargılı davranıyorsunuz ve "o marka dandik onu alma, şunu al" diyorsunuz.
Kısacası bahtına ne çıkarsa olayı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
daha da geliştirip dual layer dvd al en babsından hangisi daha iyi dersen chiptop10 listesine bak en iyi sonuçlar orda (braz reklam gibi oldu:D)[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
  • Yeni Oluştur...