LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 itemleri sildikleri yetmiyormuş gibi bugun cz de ilginç bır olay la karsılastım bı anda bı notice gecti : notice : all %10 killed ve herkes anın da yattı bı baktık %10 exp kaybı ben bole gm ı ne yapsam yerıdır... sizce?[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Oha! Yok abi bunlarin seyi para kazanmak baska bisi deil ne dupe yapandir ne serverin rahatligidir yok ole bisi[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tabii amac para kazanmakk adamlar dupeleri sildiler simdi herkez cahs para alcak scrol alip satcak buda gmlere yaricak hayvan gibi para kazancaklar[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Almicam abi bole sacma sapan seylerle bana premium bilmemne alirtamazlar bole yaparak sadece player kaybediolar[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla bence bu daha ares serverinin iyi gunlerii bu gmler daha cok cektircek bize dedi dersiniz[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: BLACK_SUN, 10 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki: valla bence bu daha ares serverinin iyi gunlerii bu gmler daha cok cektircek bize dedi dersiniz sadece ares deıl her server da aynı olaylar olacak cok yakında ben satısa cıkardım bıle charı bu saatten sonra bu oyun oynanmaz benım cevremdekı herkes satıyo saten[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evet arestede baya car satan varr millett baya bezdii olaylardann[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sımdı gorsunler o zaman gmler dupe olmayan ıtemlerı de sılmek neymiş diye cunku kımse power store ıtemı almıyacak satıslar ıyıce dusecek 2 hafta ıcınde fazladan ıtemler pıayasaya dusmezse bende bu oyunu bılmıyorum bu gm lerı tanımıyyorum bakın gorun alakasız seyler den ıtem yagacak[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 neyse ben yatıyım barı ıtem olmadan cz ye gıdılmıo oyunun tadı tuzu kalmadı item i de kalmadı gercı herkese ıyı geceler kurtuLun bu illetten benden tavsuye ben kurtulacamm cok yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yaptıklarına göre bir bildikleri vardır sanırım ama bazılarıda içip içip mi giriyo server e ne yapıyor anlamadım :D Bu arada fazla basmayanlar paşalar gibi cz de npsini kasmaya devam ediyor[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar