Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis Kedisi "Sepet" [Resim]

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Resimler açılırken şunu söyliym: Bu kadar kedi, köpek baktım-büyüttüm hayatımda, bunun kadar talepkar ve arsızını ilk defa görüyorum. Sanki direk onu alıp beslemek can borcumuzmuş gibi girdi ofise. Duraksız bir miyavlama, içinde yemek barındırma ihtimali olan her türlü kap ve benzerlerine önce kafasını sokmak suretiyle dalma derken bir anda veterinere gidip kimlik çıkarttırılarak "sepet the official office cat" oldu.
Veteriner kimliğindeki "belirgin özellikler" kısmına "gözleri sürmeli" yazdı. Gerçekten de öyle. Kendisi 3 aylık olmasına karşın 2 aylık bir kediden daha küçük, 200gram ve koluma yapışıp annesinin memesi gibi emme alışkanlığı var. Ha o diil günde 3 saat emiyor göğüslerimden süt gelecek artık :) (yanlış anlaşılmasın, göğüslerimi değil, kolumu emiyor - ünlem işareti)

Resimler biraz büyük, bırakın açsın sora bakarsınız hepsine birden :)

Bu da official videosu :) kaçırmayın

edit: img taglerini yanlış vermişim

[Bu mesaj Gunn tarafından 07 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Hatta folder adresini de yanlış vermişsin:)

Süper tatlı bişi bu, direk elmayra moduna girdim yerim ben onu

Bu arada masanın da resimlerine dikkatlice bakarak tahminlere devam ediyoruz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

4. resmin daha yüksek dpi'lısı yok mu? Kedinin yattığı yerdeki yazıyı okumaya çalıştım iş hakkında belki bir ip ucu yakalarım diye ancak ne mümkün. Sharpen ettim ama dpi düşük. Ultra Mega Hiper sharpen bile etsen çok net bir kara noktadan başka birşey çıkmıyor. Birde o mavi renkli label kartı, torba içindeki zımbırtının kalitesini mi yazıyor?? Torba içindeki kadın çantasına benziyor.

* dürtülür *

Ne? Hımmm... Konu kedi mi? Resimde kedi mi var? Hadi ya?!? Nerede?[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...