Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Resimler açılırken şunu söyliym: Bu kadar kedi, köpek baktım-büyüttüm hayatımda, bunun kadar talepkar ve arsızını ilk defa görüyorum. Sanki direk onu alıp beslemek can borcumuzmuş gibi girdi ofise. Duraksız bir miyavlama, içinde yemek barındırma ihtimali olan her türlü kap ve benzerlerine önce kafasını sokmak suretiyle dalma derken bir anda veterinere gidip kimlik çıkarttırılarak "sepet the official office cat" oldu. Veteriner kimliğindeki "belirgin özellikler" kısmına "gözleri sürmeli" yazdı. Gerçekten de öyle. Kendisi 3 aylık olmasına karşın 2 aylık bir kediden daha küçük, 200gram ve koluma yapışıp annesinin memesi gibi emme alışkanlığı var. Ha o diil günde 3 saat emiyor göğüslerimden süt gelecek artık :) (yanlış anlaşılmasın, göğüslerimi değil, kolumu emiyor - ünlem işareti) Resimler biraz büyük, bırakın açsın sora bakarsınız hepsine birden :)Bu da official videosu :) kaçırmayınedit: img taglerini yanlış vermişim[Bu mesaj Gunn tarafından 07 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zuahha ben başka resme bakmışım ben de war diyorum bu kaydetmeye kastım fln belgelerimden açmışım kedi resmini hehe. uykusuzluk yaramıyo demekki... [Bu mesaj Sly-One tarafından 07 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 image değil img koyuwersen da rahat bakıwersek nese[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ANAM ANAM YERİM ONU BEN!!! kafaya bardak geçirmiş bide monitorden bakmış ya bitirdi:P [Bu mesaj sLog tarafından 07 August 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ee ben hala ne kaydedebiliorum ne açabiliorum .)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hepsı kelek cıktı acılmıyor :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hatta folder adresini de yanlış vermişsin:) Süper tatlı bişi bu, direk elmayra moduna girdim yerim ben onu Bu arada masanın da resimlerine dikkatlice bakarak tahminlere devam ediyoruz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hea acılıyor :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tmmdır :p süper ehehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bunun adını turşu koyun lütfen.tam turşu[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abı o ne tatlı surat ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 of video da çok güzel eline sağlık hehea[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gunn bunları orite lemı cektın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ühüh =( kedi köpek tüyüne alerjim var. ama bende istiyorum =([hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 2. resim süper[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Evet Orite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ıyı bende alcam zaten guzel cıkıyor butun resımler alıyım vc3210 dımı seysıde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 euha videoda ağzını açık mı unutuyo ne o öle =) yoksa çok mu şaşırıyoda öle oluyo ehah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 vıdeo yuda ızlıyımde :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 cok tatlı ya bende ıstıyorum ya kedi ya kopek ama annem dırenıyor almamakta[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 feci şekermiş bu ya. ehe bardaklı olan süper ötesi :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Son resimde paticik forumu okuyo galiba ehehe :)[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 4. resmin daha yüksek dpi'lısı yok mu? Kedinin yattığı yerdeki yazıyı okumaya çalıştım iş hakkında belki bir ip ucu yakalarım diye ancak ne mümkün. Sharpen ettim ama dpi düşük. Ultra Mega Hiper sharpen bile etsen çok net bir kara noktadan başka birşey çıkmıyor. Birde o mavi renkli label kartı, torba içindeki zımbırtının kalitesini mi yazıyor?? Torba içindeki kadın çantasına benziyor. * dürtülür * Ne? Hımmm... Konu kedi mi? Resimde kedi mi var? Hadi ya?!? Nerede?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya oyuncak gibi çok tatlı bea :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar