sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu bölüm citten güzeldi benim TV seyretmeye pek vaktim olmuyor ama son bikaç bölümünü kaçırmadan izlemeye çalışıyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi okunmuş çorap ya :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Kargalaarrrrr .... Hehehe Süper ya .. Çok koptum o sahnede ya mükemmel Sadece cem yılmaz ve Atademirer Güldürüo insanı.yoK Mehmet alimiş,Beyazmış faln .. Sadece bu 2'si bence en iisi ... Kargalarrrr :-P Hhehehe[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Kouuuugkgkkk!!!!!!, Kauuggkkk!!!! nbr ?:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Siz bayaa bir onden gidiyorsunuz, bizde buralarda arkadan yakalamaya calisiyoruz. "Toptur Wield(yanlistir kesin)"dayiz biz daha..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: RaVena, 30 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Kargalaarrrrr .... Hehehe Süper ya .. Çok koptum o sahnede ya mükemmel Sadece cem yılmaz ve Atademirer Güldürüo insanı.yoK Mehmet alimiş,Beyazmış faln .. Sadece bu 2'si bence en iisi ... Kargalarrrr :-P Hhehehe Bence YIlmaz ErdoganIn hakkInI da yememek lazIm[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Evet Yılmaz Erdoğan'da Iyidir tabiki ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bugün de fena değildi. Ama çok da komik değildi. En güzel yeri "olmayım olmayım diyorum oha falan oluyorum yani!! " koptum orda yani. Kötü dediğimiz bölümler bile öldürüyo arada gülmekten :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 başta şesu komikti[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Volkan ın Spiderman li şarkısı da güzeldi[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 07 Ekim 2004 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 şesubar süper ya cemle içmeye gittiklerinde YARILDIM iş yerine geliyo şesuvar Ulan cem ne icirdin bana sabah bi kalktım bu tarafım yok allahsız cem şesuvar bana bi kahve yaparmısın *! cem kapıyı kapatır * şesuvar işte bazı kişiler dallama dır böyle okadar içer konuşursun meze böyle ama işte dallama olunca insan yalan oluyor yarıldıydım burda eaheh cok komikti ata demirer in zaten surat hareketleri koparıo ben orda bi yaprağı sevmiom cok yapmacık gibi hareketler yapıo hiç doğal görünmüo çok hipy Mimiklerini kontrol edemio :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: screamer, 07 Ekim 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Volkan ın Spiderman li şarkısı da güzeldi bende bayıldım o şarkıya yaa accayip süperdi[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ya o şarkı neydi öyle ya AYAKLI FOBİ Mİ ne öle bişe huhue cok komıktı ama ya. Bu arada Şesu yönetti dün akşam =)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Casus Robotttt ... :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bu bölümde de Şesu çok iyiydi ya. Cem'e dallama demesine çok koptum nasıl tırstı işini kaybedecek die:D Cem ile Aslının liseli aşık triplerine de bittim yok gözüm yeşil-mavi yok yok mavi falan:)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 volkan'ın sarhoş olması süperdi bence :) masayı devirmeler filan, "bırak, ya bırahın!" eheh[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tekrarı ne zaman oluyor bunun beyler?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Saeros, 13 Ekim 2004 22:16 tarihinde demiş ki: volkan'ın sarhoş olması süperdi bence :) masayı devirmeler filan, "bırak, ya bırahın!" eheh Durup durup ağlamaya başlıyor ya o da manyak. Bir de muhallebicide dağıttı ya masayı iskemleyi o da süperdi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bu bölümün tekrarı yarın (perşembe) mı olucak?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Maç yüzünden bende izlemedim tekrar ne zaman ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yeah süper bi dizi "Anne seni çok özledim biliyor mouussoonnn!!"[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 KARGALARRRR :) :) :) :)[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ahha dün geceki bölümü oldukça iyiydi.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 evet gercı ben hastaydım pek takıp edemedım ama olsn ızledıgım kadarıylaı iiyidi.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 araknafobiaaa örümcek fobisidiirrrr.. kaldığımız yerr swissotel lobisiiidiiir..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar