Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en manyak olay bu bölümde volkanın sahtekarlıını anlayan gazateci ve volkan arasında geçen muhabbetin sonuydu...

- siz 9 kitaptan bölümleri birleştirerek bu şeyi yaptığınızda bir suç işlediğinizi bilmiyor musunuz?
- abi ne içersin??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Simdiye kadar en cok film senaryosu yazilan bolumu sevdim. Gulmekten yerlere yattim tabiiki, aninda diziyi takibe aldim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
ben gülemiyorum abi bu diziye.
anlamıyorum bi kere izlemeyi denedim baydım aksine herkes beğeniyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
ya ortadan dalmışındır diziye
sonuçta sitcom gibi diil ki dizi, yani her bölümünde yeni alakasız olaylar olmuo, birbiriyle bağlantılı gidio konuyu bilmiosundur falna filan oı yüzden bayık gelmiş olabilir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
kargalar cem kargalar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
gülse birsel i severim ama biraz cepten yiyor. kitabını okumuş olanlar bilirler kahve falı diye bir bölüm var. elbette yararlanması güzel olmuş ama elindekiler bitince ne yapacak göreceğiz.

yine de bel gülse birsel e güveniyorum. her bölüm gibi yine çok komikti.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
gag dan da birsuru bolum var dizide ama henuz bir konu tikanikligi gormedim ben.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
güzeldi bu akşamki bölüm hele volkanın kargalar diye çığırtması süper heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya cem bi ara aman yarabbiiiiiiiiii die bagardı ya allhım kac dakika güldüm bilmiorm ya..selinin ''güzel turkcesi'' de ayrı bi komedi..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
Volkan1n yani Ata Demirer'in oyunculuguna resmen hastayim adam harika oynuyor. O medyum Rezzan kiraza at1fta bulunarak Lezzan adini koymus buna guldum bir de o ses yaptigi tiplemeye nasil uymus süperdi ya.Yaprag1 görünce kaçisinda da geberdim gulmekten[signature][hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 22 Eylül 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
O medyum Rezzan kiraza at1fta bulunarak Lezzan adini koymus
[signature]

Lerzan olmasın o?

[hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar136 tarafından 22 Eylül 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kargalar cem kargalar demesi öldürdü beni. Süper rol yapıyo adam ciyak ciyak bağırıyo bide süper harbi.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
Mukemmeldi bu bolum ya acaip guldum. Birde hani Aslı Icıme gırdı geyikleri oldu ya Lerzan roluyken ehuhe superdı[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
bir bu bölümdeki bir de eskiye gidip 1960'ların kılığına girdikleri bölümdeki tiplemeler süperdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
mikado, 23 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
Ailecek hastasiyiz..

geçmiş olsun:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
  • Yeni Oluştur...