Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

en manyak olay bu bölümde volkanın sahtekarlıını anlayan gazateci ve volkan arasında geçen muhabbetin sonuydu...

- siz 9 kitaptan bölümleri birleştirerek bu şeyi yaptığınızda bir suç işlediğinizi bilmiyor musunuz?
- abi ne içersin??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ortadan dalmışındır diziye
sonuçta sitcom gibi diil ki dizi, yani her bölümünde yeni alakasız olaylar olmuo, birbiriyle bağlantılı gidio konuyu bilmiosundur falna filan oı yüzden bayık gelmiş olabilir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

kargalar cem kargalar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

gülse birsel i severim ama biraz cepten yiyor. kitabını okumuş olanlar bilirler kahve falı diye bir bölüm var. elbette yararlanması güzel olmuş ama elindekiler bitince ne yapacak göreceğiz.

yine de bel gülse birsel e güveniyorum. her bölüm gibi yine çok komikti.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan1n yani Ata Demirer'in oyunculuguna resmen hastayim adam harika oynuyor. O medyum Rezzan kiraza at1fta bulunarak Lezzan adini koymus buna guldum bir de o ses yaptigi tiplemeye nasil uymus süperdi ya.Yaprag1 görünce kaçisinda da geberdim gulmekten[signature][hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 23 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
Ailecek hastasiyiz..

geçmiş olsun:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...