Craysen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 en manyak olay bu bölümde volkanın sahtekarlıını anlayan gazateci ve volkan arasında geçen muhabbetin sonuydu... - siz 9 kitaptan bölümleri birleştirerek bu şeyi yaptığınızda bir suç işlediğinizi bilmiyor musunuz? - abi ne içersin??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Simdiye kadar en cok film senaryosu yazilan bolumu sevdim. Gulmekten yerlere yattim tabiiki, aninda diziyi takibe aldim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 of süper di ya mahahah. aslı nın cem e broda yaptıgı kurlar sexy şeyler bitirdi beni sonrada cıktı gitti odada cem put oldu eheh[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Yaz diyetlerinde karagöz ve hacivat oyunları gibi garip bir ismi vardı[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben gülemiyorum abi bu diziye. anlamıyorum bi kere izlemeyi denedim baydım aksine herkes beğeniyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya ortadan dalmışındır diziye sonuçta sitcom gibi diil ki dizi, yani her bölümünde yeni alakasız olaylar olmuo, birbiriyle bağlantılı gidio konuyu bilmiosundur falna filan oı yüzden bayık gelmiş olabilir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kargalar cem kargalar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cok superdi lerzan :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ewt her reklam arasında direk nete geliom:) mükemmel bi bölümdü :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 arka planda dinliyodum lerzan kisminda izlemek zorunda kaldim superdi[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gülse birsel i severim ama biraz cepten yiyor. kitabını okumuş olanlar bilirler kahve falı diye bir bölüm var. elbette yararlanması güzel olmuş ama elindekiler bitince ne yapacak göreceğiz. yine de bel gülse birsel e güveniyorum. her bölüm gibi yine çok komikti.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gag dan da birsuru bolum var dizide ama henuz bir konu tikanikligi gormedim ben.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 güzeldi bu akşamki bölüm hele volkanın kargalar diye çığırtması süper heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya cem bi ara aman yarabbiiiiiiiiii die bagardı ya allhım kac dakika güldüm bilmiorm ya..selinin ''güzel turkcesi'' de ayrı bi komedi..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Volkan1n yani Ata Demirer'in oyunculuguna resmen hastayim adam harika oynuyor. O medyum Rezzan kiraza at1fta bulunarak Lezzan adini koymus buna guldum bir de o ses yaptigi tiplemeye nasil uymus süperdi ya.Yaprag1 görünce kaçisinda da geberdim gulmekten[signature][hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Truwan, 22 Eylül 2004 23:50 tarihinde demiş ki: O medyum Rezzan kiraza at1fta bulunarak Lezzan adini koymus [signature] Lerzan olmasın o? [hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar136 tarafından 22 Eylül 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Kargalar cem kargalar demesi öldürdü beni. Süper rol yapıyo adam ciyak ciyak bağırıyo bide süper harbi.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mukemmeldi bu bolum ya acaip guldum. Birde hani Aslı Icıme gırdı geyikleri oldu ya Lerzan roluyken ehuhe superdı[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Medyum Lerzan bu güne kadar seyrettiğim en güzel kadın taklidiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 en iyi bölümlerindendi[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ailecek hastasiyiz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Tiyatro yada azıcık konservatuar eğitimi almış insanlar nasıl belli oluo dimi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bir bu bölümdeki bir de eskiye gidip 1960'ların kılığına girdikleri bölümdeki tiplemeler süperdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: mikado, 23 Eylül 2004 10:20 tarihinde demiş ki: Ailecek hastasiyiz.. geçmiş olsun:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar