Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eheh güzel ya. iffet apla süper.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Asli Seçil ile Cemi'in kuzen oldugunu ögrendiginde kelimenin tam anlamiyla kuruyup kaldi ya ben orda öldüm iste :-)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hakkaten aslı nın bu kadar çaresiz bu kadar mor olduğu bi sahne daha olmamıştı heralde :) çok güzel bi bölümdü bugünkü. wolkan bi ara üstünde counter-strike yazı we logosu olan tişört giyiyodu :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bugünkü bölümde Volkan'ın Cem'e uyguladığı "force grip"e hasta oldum. Vader o kadar güzel komutan öldürmemiştir. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ahahahaha[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 vay ifoya bak seen :) selin'in surat ifadesine de bayıldım o cem'in zıpkınla yaralandığı sahnede. hahaha kamera arkası perfecto.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Aralık 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tek cumle bitirdi beni -haydaaa aclik grevimi yapacaksiniz simdi?? -manyakmiyiz lan biz muhallebicinin onunde aclik grevi yapacaz.. hem oturacaz hem yicez oglum kap gel bi tavuk gogsu niahh[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuSSi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bayılıorum falan yani..muhteşem bi dizi çok komik bence,dinlendirio insanı,bunca abuk subuk bunaltıcı dizinin arasında tebrik ediorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 biterken çekim hatalarının en sonuncusunda öldüm gülmekten volkan bağırıyo gözleri dönüyo dil çıkıyo süper bi adam ya...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu iffet bağırıyo ama yakışıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 semraanim cuk oturmus iffet hanima =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Selin bi ara kitlendi ya böyle hırsız girdi eve diye :) koptum orda harbi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Maedhros_Laorx, 29 Aralık 2004 23:06 tarihinde demiş ki: biterken çekim hatalarının en sonuncusunda öldüm gülmekten volkan bağırıyo gözleri dönüyo dil çıkıyo süper bi adam ya... zaten onu gördükten sonra gösğüme ağrı girdi gülmekten :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gizli kamera goruntulerinde ifonun yuz ifadesi cok komikti :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: THARKAS, 29 Aralık 2004 22:04 tarihinde demiş ki: tek cumle bitirdi beni -haydaaa aclik grevimi yapacaksiniz simdi?? -manyakmiyiz lan biz muhallebicinin onunde aclik grevi yapacaz.. hem oturacaz hem yicez oglum kap gel bi tavuk gogsu niahh ahahahahahaha. muhtesemdi gercekten ya[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 manyak bi dizi yaa hastasıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Superdi ben ızlememıstım yılbası gecesı bunu Harika eglencelı bolumdu hıc sıkmadı bayıldım :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hiç izlemedim bende adam akıllı ne çok seveni varmış[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 1 ay öncesine kadar ben de senin gibiydim uncla sora bi başladım müptelası oldum ata demirer manyak adam ya bitiriyo dizide diğer oyuncuların performansları da süper .. arada böle eski türk filmlerine göndermeler yapıyolar o bölümlerden anlaşılıyo yetenekleri dün yılbaşı özel bölümünün tekrarı vardı. orada işte devlet kanalında yılbaşı eğlencesi yapmışlar güzeldi gerçekten[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 06 Ocak 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bazı sahneleri sıkıcı oluyor ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fotosentez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bence iki kelime avrupa yakasını açıklamak için yeterli ''çok kıyak''[signature][hline]''bir gün herkes fenerli olcak'' lafı çok doğru ama devamı olursa:''diğer 364 gün herkes galatasaraylı olcak'' :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yanlız yıl bası bolumunde TRT'Ye ınanılmaz gönderme yaptlar ;)s[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sahip![signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Avrupa Yakası'nı 2-3 haftadır izliyorum bayaa da iyi ediyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hıncal'da pek rol yapamadı başta iyiydide sonra sıçtı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar