manicodil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ares human kardeşlerimiz bir baba warriorunu daha (geçici veya sürekli) kaybetmiştir. 67lvl olduydu geçen hafta dupe wipedada hiç bir itemı silinmemişti. eğer hakkaten glitch yapıoduysa oh olsun ama o lvlde zaten manyak biri neden glitch yapsın buda gayet şüphe uyandırıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 keyfine banlamıyorlar ya adamı. glitch diyorsa sebepte yapmıştır. yapmayan mı var bunu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu aslında yasak olmamalı her 100meleeden bariz oalrak 70i bunu yapıyo ztn:S[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende yaptim :S deneme amaçlı ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yakLaşık 2 saat önce bu arkadaş czde bana debuff attı ve cLanada yazdım.. 15dk sonra adam banLandı...![signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eğer gerçekten glitching den banlandıysa otursun da aptallığına ağlasın.. 67 lvl adam glitching yapıyo... Gerçi cezası 1 hafta idi sanırım.. 1 hafta sonra geri dönecek :)[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 68 Lvl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: manicodil, 09 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ares human kardeşlerimiz bir baba warriorunu daha (geçici veya sürekli) kaybetmiştir. 67lvl olduydu geçen hafta dupe wipedada hiç bir itemı silinmemişti. eğer hakkaten glitch yapıoduysa oh olsun ama o lvlde zaten manyak biri neden glitch yapsın buda gayet şüphe uyandırıcı... sahsi görüsüm >>>> o adam iteminin ve lvlinin hakkini vermio...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Ujio, 10 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: said: manicodil, 09 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ares human kardeşlerimiz bir baba warriorunu daha (geçici veya sürekli) kaybetmiştir. 67lvl olduydu geçen hafta dupe wipedada hiç bir itemı silinmemişti. eğer hakkaten glitch yapıoduysa oh olsun ama o lvlde zaten manyak biri neden glitch yapsın buda gayet şüphe uyandırıcı... sahsi görüsüm >>>> o adam iteminin ve lvlinin hakkini vermio... Dogru Söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 GLITCH NE YA BIRI BANA ACIKLASIN PLS MAGELE OLMUO GALIBA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 manic abi bu adamlar hikaye ya bis snle birlikkte dağitiriz cz yi screami açim bi 62 olim bana wariorluğun püf noktalarınıda öğretceksin der s verirsin dimi manic abim dir 40 lvlde beni derusuna almıştı kutu toplamam için toronaga Mr Graig saygıyla anıyorum bu sisimleri canlarım ya bütün yüksek lvlliler düşük lvllilere yardımcı olsunlar ara sıra sevabdir:D[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 troll de seni kim kastı lam?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ozkancab, 10 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki: manic abi bu adamlar hikaye ya bis snle birlikkte dağitiriz cz yi screami açim bi 62 olim bana wariorluğun püf noktalarınıda öğretceksin der s verirsin dimi manic abim dir 40 lvlde beni derusuna almıştı kutu toplamam için toronaga Mr Graig saygıyla anıyorum bu sisimleri canlarım ya bütün yüksek lvlliler düşük lvllilere yardımcı olsunlar ara sıra sevabdir:D ko ken benim lvl 45 oldugunda workelige özendik ama bize yardım eden yoqtu harpy toplamayı ogrenecem die lvl 43 düştüydüm ha ondan sonra LVL YÜKSEK MAGELER bundan bi mook olmas at partiden diodu :) anlayış 0 yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eer bu GM de akıl warsa gliching bence doğal bişi ne warki bunda ????? eer hakkaten birisine ban atmak istiosa gitsin de Dark Lunar ı izlesin... ZZZZZZzz.... normal savaşta bile o kadar nova yağmıyo bea.[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 10 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: eer bu GM de akıl warsa gliching bence doğal bişi ne warki bunda ????? eer hakkaten birisine ban atmak istiosa gitsin de Dark Lunar ı izlesin... ZZZZZZzz.... normal savaşta bile o kadar nova yağmıyo bea. Glich normal? Comboyla karıştırmayasın?[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 LOL glichting denilen olayı ben yanlış biliorum heralde :S ben şööle biliorum bi meelenin gizlenip poas cure ye basarak birisini takip etmesi we ya gizlenip birisini takip ederek pristin parasit atmasını beklemesi[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :D Lol[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 LOL ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lol diecene yannışım warsa düzeltir misin plz :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benim anladığım glicthing önce warriorun tekli provakesi ardındanda sword dance yi çok uzaktan vurması ama galiba bende yanlış biliyorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Adam Hile ile Hizli kosuyo mesela taş Veya ASit potionu ile Adami Yakalamak icin DiggleDigglo oyle bi Warriorun Yaptigi Gibi ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_RaiN_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Ujio, 10 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: said: manicodil, 09 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ares human kardeşlerimiz bir baba warriorunu daha (geçici veya sürekli) kaybetmiştir. 67lvl olduydu geçen hafta dupe wipedada hiç bir itemı silinmemişti. eğer hakkaten glitch yapıoduysa oh olsun ama o lvlde zaten manyak biri neden glitch yapsın buda gayet şüphe uyandırıcı... sahsi görüsüm >>>> o adam iteminin ve lvlinin hakkini vermio... aynen katılıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lol Bu olayı bilen herkes yapıyor.. Hiç czde bi asasin sizi kovalarken rahat bi 20-30 metreden skill bosalttımı ? bu asasin normalde tam sizin arkanızdadır. ama siz onu cok uzakta gorursunuz. yapımı gayet basittir ama anlatmayacagım. glich ile bir asasin 4x warriorda 2x hızla koşabilir ki bu oyun kuralları dısındadır.yani bugdur.Bunu kullanan Bug abuserdir. bug abuserlerde banlanır.son derece normal:D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 105k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tas ile hızlı koşma[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar