Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O, o yüzden Ata.Farkı orda ztn.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pop-up Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yazıyı nerden aldın bilmiorum ama lafın aslı "ya caresizsiniz ya da care sizsiniz" dir. (baslık icin diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Atam sen rahat uyu :([signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Mayhem, 09 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Atam, Atam. Sana ata demeyi sevmiyorsun ama, Atamsın. Yattıgın yer en degerli toprak olsun, mekanın cennet olsun Atam.. ps: ağlıyasım geldi. Atam demeyi neden seviyormus bununla ilgili bir konusmasını biliyorsan yazarmısın ?[signature][hline]FuCKTöRLeR -------------- uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya ATA'nın tırnağı olamıyoruzz yaa önümüze bi engel çıkınca hemen pes ediyoruzz... ATAM izindeyiz!!!![signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar