fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vardı şarapla ilgili şöle bişeydi de tam hatırlamıyorum orginali lazım. Şaraba haram diyorlar Oysaki değil Senle içilen şarap helal Sensiz su bile haram gibi bişey orginali nedir bilen var mı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inxile Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram. sanırım doğrusu bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ömer Hayyam... Büyük adam...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sarapin uzumunu seveim saraba laf yok :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: inxile, 10 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram. sanırım doğrusu bu saol böleydi heralde[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 guzelmıs ya super şiirr[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ömer abi çok iyi yaa.. XX-saf mode = on yahu, nerde oturuyor bileniniz var mı? bi imza almak isterdim doğrusu.. XX-saf mode = off vallahi büyük adamdı, ama alkolikti iştee.. sevmiyorum kardeşim alkolün tadını alla alla.. dinden değil, tadını sevmiyom..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 siz insan kanı içersiniz, biz üzüm kanı... gene çok sevdiğim bi rubaisi.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 üzüm kanı süper yaa :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bide müslüm gürses'ten; "yıkılsın camiiler, açılsın meyhaneler" die bişi var ama bunun konuyla alakası yok galiba.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ilgilenenler için ekşi sözlğk sponsorluğunda: Ö. Hayyam rubaileri[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ömer hayyamın içmek istedği şarapı tasavvufi manasında,peygamberin yanında ikram edilecek olan sarhoşluk vermeyecek olan şaraplardan içkileride içmekten bahsedio olarak da düşünebilirsiniz ki kanımca %90 bunun için yazmıştır..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 malik ömer hayyam hakkında hic bilgin olmadıgını anlıyorum senin su yazıdığından.Kendisi hem büyük bir matematikci hemde büyük bir şair di.Ayrıca iran da yüzyıllar önce yasamıs olmasına ragmen su anda ülkemizde yasayan bir cok islami-faşist yobaz dan on kat daha aydın ve aklı başında bi adamdır.[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!" Uğur Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aha aha tabiki de..:) yok okudum mrk etme ömer hayyam çok da.. dediklerine de aynen katılıorum çok derin bi alimdir,binomn açılımıdanki üçgeni bulup pascala kaptıran birisidir,aynı zmanda filozoftur.. benimkisi de sadece bi yorumdur.. tasavvufi yorumda bi matematikçi şiir yazamıomu yani kıtmı? bi düşün bi mantıklı düşün.. hey Allam ya.her matematikçi cash olacak deli olacak die bi şeyyok,derin düşünün azıcık.. ha o havada yazdığı şiirleri de yok değildir ama genelde haram temalar üzerinden düşündürtmeyi sever,çok da ayrı bir üslubu var.severim de.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 iyide ben matematikçi olan şiir yazamaz falan demedim sadece peygamberi falan kast etmiyo dedim o_O zaten bende matematik mezunuyum böyle bişey demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hem ayrıca adam harbiden saglam şarap içermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilmiorum bence ona sen haramcısın cartçısın curtçusun dienlere karşı Peygamber veAllah sevgisini böle dizelerde onlara sunacak kadar da kaliteli bir üslubu oldunu düşünmekteyim..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 amin maulof' un (kesin yanlış yazdım) "Semerkant" ı Ömer Hayyam' la ilgilenenler ve merak edenler için mutlaka okunmalı faideli bir eser.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cennette huriler varmış, kara gözlü; içkinin de ordaymış en güzeli. desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar