HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şimdi ben Anadolu Lisesindeyim ve Meslek lisesine geçmek istiyorum bu mümkün mü ve Lise2 olduğum için nasil olucak 2'den devam edip mi diplomayı alıcam.. Teşekkürler..[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ndn gecmek ıstıosun yaa zor gıbı sanırım ama..[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Lise 1 deki bir çok pratik bilgiyi alamıyacaksın artık hangi bölüme geçeceksen metal,ağaçişleri,matbaa? zorlanırsın baya bi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Diğer türlü OSS yi kazanamıcağım için sap gibi kalıcam ortada gerçi şirket var bizim ama garantiye almak istiyorum bir meslek olsun istiyorum elimde.. Zorla gönderildim Anadolu'ya kalcam 1,5 sene sonra sap gibi:([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Madem şirket var Ticaret lisesine falan gitseydin ke$ke lise sonda stajı kendi şirketinizde yapardın ondan sonra oyle devam ederdin.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben de demistim basta zorlanirsam teknik meslege gecerim diye,olmuyormus.her okulda oyle mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Lakers, 11 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Madem şirket var Ticaret lisesine falan gitseydin ke$ke lise sonda stajı kendi şirketinizde yapardın ondan sonra oyle devam ederdin. Bizimkilere anlatamadım ki !! Bursa'nın en iyi okulu fln dediler zorla gönderdiler bende tekstil okumak istiyordum ama :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık atmak istiyorum.... maalesef türkiyede meslek liseleri çok değersiz.[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 össyle tekstil mühenfisliğni kazansan sende,ama anadolu lisesinde devam etsen bence,meslek lise olayı dezavantajları çok die biliorum.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 anadolu lisesini kazandıysan kasarsan össyide kazanırsın. sana şunu söyliim şuan senin yerinde olmak istiyen çok insan var. bak bende bilgi işlem bölümü okudum meslek lisesinde fakat son senenin 2. dönemi okula bilgisayar geldi. Gerçi şuanda 2 yıllık okuyorum ama oda ne kadar işime yarar bilemiyorum doğrusu...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 editledim iyi mi [Bu mesaj twistedemo tarafından 11 Kasım 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Memati_Jr, 11 Kasım 2005 10:22 tarihinde demiş ki: bi sktr ya. sen yazdıklarına dikkat et burda da..[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Şimdiden çalışmaya başla kazan öss yi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar