Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise ile ilgili bir soru..

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Lise 1 deki bir çok pratik bilgiyi alamıyacaksın artık hangi bölüme geçeceksen metal,ağaçişleri,matbaa? zorlanırsın baya bi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

Madem şirket var Ticaret lisesine falan gitseydin ke$ke lise sonda stajı kendi şirketinizde yapardın ondan sonra oyle devam ederdin.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lakers, 11 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Madem şirket var Ticaret lisesine falan gitseydin ke$ke lise sonda stajı kendi şirketinizde yapardın ondan sonra oyle devam ederdin.

Bizimkilere anlatamadım ki !! Bursa'nın en iyi okulu fln dediler zorla gönderdiler bende tekstil okumak istiyordum ama :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu lisesini kazandıysan kasarsan össyide kazanırsın. sana şunu söyliim şuan senin yerinde olmak istiyen çok insan var.
bak bende bilgi işlem bölümü okudum meslek lisesinde fakat son senenin 2. dönemi okula bilgisayar geldi.
Gerçi şuanda 2 yıllık okuyorum ama oda ne kadar işime yarar bilemiyorum doğrusu...[signature][hline]:0)
?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...