Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gene golünü attı , 3.5 yıl aradan ilk maçında. Fransada doğdu müslümanda oldu helal olsun sana Nicolas Anelka Nicolas Anelka OoOOO[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Jenerik olucak bi goldü :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet çok zor bi gol attı kaleye 1 metre uzaklık kalecide yoktu kalesinde ahah[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anelka etkisizdi Gerçek golcü CISSE girdi ve golünü attı.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 attımı sonuçta attı kaleye 100m 1m farketmez gol goldür[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dikkat kıskananlar çatlayabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iddalar yalan oldu eheuhe :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 henry de caktı[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anelka cıktı canlandı Fransa.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 adamlar skoru korumak için son dakkalarda kapandı , futbol bilmiyorsan konuşma. halı sahada maç yapmakla futbol örenilmiyor hade bakam.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla ya anelka öldürüyon takımı allah cezanı versin[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu arada kanalı ben bulamadım nerde bu ya kabloda fln mı[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alaka yok.Cisse girdi coştu Fransa[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @eternal khala bicok kez banlanması gerekirken mavi'nin moderatorluk gorewini galatasaraylı oldugu icin yapmadıgından banlanmamıstır.asıl khalanın banlanması degil mavinin modluktan cıkartılması gerekir. @khala futboldan zerre kadar anlamıyosun gelmis burda post kasıosun allah sana yardım etsin.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 2004 ün 10. ayında kayıt olmuş biri bunu bana söylerse kaale bile almam.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pardon 12. aymış.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 banlanmam gerekseydi banlanırdım merak etme.Maviyede durduk yere b.k atma şimdi[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 khala çatlican şimdi boşver be kuzum... kosta rika sonlara dogru çökeceği belli bi takım anelka cıktı düzeldi demek sadece ve sadece kıskanmaktan yazılır, futbol ortada bi oyun herkes neyin ne oldugunu görüyor kendini bari kandırma.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fenerbahce, 09 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: iddalar yalan oldu eheuhe :D malesef[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anelka iyi topçu lafım yok ama onun yerine Cisse girince attı golünü girdiği anda Fransa'yı rahatlattı.Bakalım anelka Almanya karşısında oynayabilecekmi?[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @khala kale almıosan niye cevap veriosun? ayrıca ben 12.ayda kayıt olduysam bile ust uste 3 post atılmayacagını biliyorum sen daha bunu bile ogrenemeyecek kadar az kapasiteli bi insansın. mavinin futboldan anlamadıgı gibi modlukta da adam kayırmaca yapıyor.bu yuzden bence burda mod olması yanlıs bana ozel mesajdan cewap bile vermiyor.kendini bu kadar dusuruyor.yazık.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu amma saptırmışınız helal olsun ya.. Maç kaç kaç onu söyleseniz bi?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 3-2 Fransa yendi.Anelka,Henry ve Cisse attı golleri. @wook sen burda yokken biz vardık koçum senden öğrenecek değilim istediğim gibi mesaj atarım.Ayrıca maviyi tanımıyorum adam niye kayırsınki beni sebep söyle?[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 anelka geldiğinde sorunlu dediler , bitti dediler , formunu herkes gördü ... milli takıma seçilemez dediler onuda gördük... golünüde attı ilk maçında... daha kim ne derse desin , yarın fransa basınında eminimki göklere çıkaracaklar anelkayı.. burda üç beş fanatiğin ne dediğinin önemi yok ;) dalgana bak.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: khala, 10 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: 3-2 Fransa yendi.Anelka,Henry ve Cisse attı golleri. @wook sen burda yokken biz vardık koçum senden öğrenecek değilim istediğim gibi mesaj atarım.Ayrıca maviyi tanımıyorum adam niye kayırsınki beni sebep söyle? iyi o zaman erken kayıt olan gec olanlara istedigini desin.bizde olur abi peki abi diyelim. sebep:galatasaray[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar