Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransa-kosta rika

anti_gs

Öne çıkan mesajlar

@eternal
khala bicok kez banlanması gerekirken mavi'nin moderatorluk gorewini galatasaraylı oldugu icin yapmadıgından banlanmamıstır.asıl khalanın banlanması degil mavinin modluktan cıkartılması gerekir.

@khala
futboldan zerre kadar anlamıyosun gelmis burda post kasıosun allah sana yardım etsin.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

@khala
kale almıosan niye cevap veriosun?
ayrıca ben 12.ayda kayıt olduysam bile ust uste 3 post atılmayacagını biliyorum sen daha bunu bile ogrenemeyecek kadar az kapasiteli bi insansın.
mavinin futboldan anlamadıgı gibi modlukta da adam kayırmaca yapıyor.bu yuzden bence burda mod olması yanlıs bana ozel mesajdan cewap bile vermiyor.kendini bu kadar dusuruyor.yazık.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

3-2 Fransa yendi.Anelka,Henry ve Cisse attı golleri.

@wook
sen burda yokken biz vardık koçum senden öğrenecek değilim istediğim gibi mesaj atarım.Ayrıca maviyi tanımıyorum adam niye kayırsınki beni sebep söyle?[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Sosyal ağlarda paylaş

anelka geldiğinde sorunlu dediler , bitti dediler , formunu herkes gördü ...
milli takıma seçilemez dediler onuda gördük...
golünüde attı ilk maçında...
daha kim ne derse desin , yarın fransa basınında eminimki göklere çıkaracaklar anelkayı..
burda üç beş fanatiğin ne dediğinin önemi yok ;)
dalgana bak.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khala, 10 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
3-2 Fransa yendi.Anelka,Henry ve Cisse attı golleri.

@wook
sen burda yokken biz vardık koçum senden öğrenecek değilim istediğim gibi mesaj atarım.Ayrıca maviyi tanımıyorum adam niye kayırsınki beni sebep söyle?

iyi o zaman erken kayıt olan gec olanlara istedigini desin.bizde olur abi peki abi diyelim.
sebep:galatasaray[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...