Narstil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Taze Balık güzel hizmetUyun VE temiz Bir balıkcı lokantası tavsiye ederim :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gusel mekan dısardan goruldugu kadarı ıle. Ama fiyatlar nasıl , verilen hizmet ? Ya çeşit olarak nasıl ?[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet onunden gecerken "fish are friends not food" diye gosteri yapicaktım engellendim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 balık gribi varmış yemegin oradan =)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: dory, 25 Ekim 2005 05:18 tarihinde demiş ki: evet onunden gecerken "fish are friends not food" diye gosteri yapicaktım engellendim ponpon kız dory![signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 baya bilen varmı balıkçıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Uzak be FSM Edit:Metro var ya yuh bana Arap Şükrü Ownz[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] [Bu mesaj Joe tarafından 26 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yuh tabi sana :([signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bindiğimiz mi var metro ya allahım biz heykel'den altıpamak'a geliyoruz en fazla[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 başka yere ne gerek var ? ortam altıparmak'da zaten :D[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arap sükrü tuzlu diyenler icin ve ayrıca icki izinleri yok yani ickisiz onun dısında fiyatları normal uygun yani tam olarak kilo fiyatı porsiyon fiyatı gibi ayrıca kırlangıctan yapılan balık corbasınıda tavsiye ederim gayet güzeldi İşletmecisi genc bir bayan zati görürsünüz giderseniz ayrıca su sıralar baya bi böle lokantalrın mutfakalrı pis falan deniyo burda mutfak acıkta cok rahat bir sekilde bakabilirsiniz mutfaga gayet temiz ve güzel bir mekan valla gidin bir balık yiyin derim ayrıca tatlı olarakda eritme helva var balıktan sonra güzel gidiyor :) hizmet de cok güzel [signature][hline]:))) !!! Bu arada Uludag Üniversitesi 3.sınıf makina müh. ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 27 Ekim 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 güzel reklam yapılıyor bence demir amcanın tavuk döneride güzel sonra kayhan nın pideli köftesi ne bileyim altiparmak mükemmel bir yer[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla güzel o yüzden yazdım yani beyendigin bi yer varsa sende farklı bi topic ac orda yaz [signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 01 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: mawiman, 01 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki:bence demir amcanın tavuk döneride güzel Abi nesi güzel ya oradan şimdiye kadar 1000 kere yedim hiç birinde de memnun kalmadım! Arkadaşlar yüzünden yemek zorunda kalıyorum ordan iğrenç!...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 haha heykel dolmus duragının araliğinda berivan lokantası var, kurufasulye pilav cacık 1 yada 1,5 milyon biz bi gun topluca yemeyi düşünüyoruz:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 birde heykel gima arka çaprazında Patila ve toshcu var çok mükemmel yerler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 şu demir amcanın methini çok duydum ya, bi tadamadım ama ne yazıkki :) bu arada fsm'deyse fiyatlar biraz pahalı olabilir. ayrıca balıkçıda nası rakı olmaz aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bursayı çok Seviyorum Benim Dogdugum Ve Benim Ölücegim Tek Şehir[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arap Şükrü ortam burada.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gökada var olm TONTON haehea her zaman cafeye söylenen yiyecektir kendisi cafeden yaklaşık olarak 15 milyarlık yiyecek söylenmiş gökadadan :-P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ya masallah ben bursada bi tane resteron tavsiye ettim iyiki olay heykel altıparmak falan gittti asıl konudan cıktı olay bu kadarda saptırmayın ayrı topic acın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar