Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa-Balıkcım-F.S.M Bulvarı

Narstil

Öne çıkan mesajlar

balık gribi varmış yemegin oradan =)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!!
Toynak gören masum pati !! Koçum benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 25 Ekim 2005 05:18 tarihinde demiş ki:
evet onunden gecerken "fish are friends not food" diye gosteri yapicaktım engellendim

ponpon kız dory![signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!!
Toynak gören masum pati !! Koçum benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Arap sükrü tuzlu diyenler icin ve ayrıca icki izinleri yok yani ickisiz onun dısında fiyatları normal uygun yani tam olarak kilo fiyatı porsiyon fiyatı gibi ayrıca kırlangıctan yapılan balık corbasınıda tavsiye ederim gayet güzeldi
İşletmecisi genc bir bayan zati görürsünüz giderseniz ayrıca su sıralar baya bi böle lokantalrın mutfakalrı pis falan deniyo burda mutfak acıkta cok rahat bir sekilde bakabilirsiniz mutfaga gayet temiz ve güzel bir mekan valla gidin bir balık yiyin derim
ayrıca tatlı olarakda eritme helva var balıktan sonra güzel gidiyor :) hizmet de cok güzel [signature][hline]:))) !!! Bu arada Uludag Üniversitesi 3.sınıf makina müh.
........................

[Bu mesaj Narstil tarafından 27 Ekim 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mawiman, 01 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki:bence demir amcanın tavuk döneride güzel

Abi nesi güzel ya oradan şimdiye kadar 1000 kere yedim hiç birinde de memnun kalmadım! Arkadaşlar yüzünden yemek zorunda kalıyorum ordan iğrenç!...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

haha heykel dolmus duragının araliğinda berivan lokantası var, kurufasulye pilav cacık 1 yada 1,5 milyon biz bi gun topluca yemeyi düşünüyoruz:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...