Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hmm yanlış hatırlamışım. eyv değiştirdim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ağzı laf yapıo iii konuşuo ama öle bir bakışı ve üslübu var ki her an yanındakine kafa atabilecekmiş gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hastasıyım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gerçekten doğruları söyleyen, zaman zaman karşısındaki kişiye ayarı veren ki özellikle rıza çalımbayı ve hele hele ufuk özerteni maymun etmiştir ki ufuk özerten o programı izlediyse eğer gerçekten televizyonun karşısında ağladığını düşünüyorum... kısaca ahmet çakarla bence kimse futbol konusunda laf ebeliği yapamaz gerçekten karşısındaki kişiye ağzının payını vermesini biliyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 senarist olsa deli şeyler yazabilcek kabiliyete sahp olan kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: AthleT, 08 Kasım 2005 13:23 tarihinde demiş ki: "Ahmet Çakar TV'de reyting amaçlı program yapıyor" diyenlere gülerim. Adam Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hakemi, e araştırıyor, çoğu yorumcudan da iyi yorumları. Daha ne yapsın. Serhat Ulueren mi yapsın spor yorumculuğu? Veya Adnan Aybaba mı? Reyting derken biraz izleyelip gözlemleyelim kim reyting kim doğru diye. neye gore hangi kritere gore en iyi? kim ona en iyi unvanını verdi ki ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ahmet Çakar yanılmıyosam Gençler Dünya Şampiyonası finali yönetti.Diğer Türk hakemler ön eleme maçları bile yönetemiyor.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bodrumlu Khala demiş. ben bişi söylemiyim daha. Türkiye'nin en kariyerli hakemi.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şampiyonlar ligi yarı finalı de yonetmiş sanırım.Ya iyi hakem kotu hakem tartışıcak ahmet cakar kaldıysa artık...[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konu iyi hakem/kotu hakem olmasi degil ki. Kimse kotu hakem demiyor zaten.Problem Ahmet Cakar'in hakemligi biraktiktan sonra yaptigi programlardaki uslubu. Sahsen agresif, asla uzlasmaz, sadece ben bilirimci ukala hareketlerini gordukce nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hakemleriiii kimler satarrrr erman ile ahmeeettt çaaakkaaaarrrr (gerçekleri tarih yazar, tarihide galatasaray) ın melodisi ile hakemler seminerinde söylüyorlardı. Çok komikti.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arada bencede sapıtıyor ama gecen bı programda ertemcoz e guzel bı soru sordu.Genclerbırlıgının dısarda oynadıgı butun maclara fifa kartlı hakemler verılmıs.Turkıyede tek takım fıfa kartlı hakemlerle dısarda butun maclarını oynuyormus oda genclerbırlıgı.bunu ıyı cıkardı mesela ortaya saha ıcındede hep çomez hakemler denk getırmeye claısmıslar.ertemcoz genclerbırlıgı uyesıymıs.Bazen gercekten cok ııy acık buluyor boyle bırseyın olması direk şike yi akılara getırır[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben ahmet çakarı sewerimde onu geçtim biraz offtopic olcak. bu ahmet çakarla erman toroğlu tartışmalı pozisyonlarda hep farklı yorumlar yapıyolar bunlr nasıl eski hakem ya. bide sahada hakem hata yaparsa 1 ton küfür yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Fazla uğraşmayın adamla isim kötü gooogle den arayın bakem "Çakar+topuk+ak47" varmı bi vukaatı? :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar