Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asık olduuum:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa bn tatildeym yaa hani burda animatörler var.işte onlardan brezilyalı olana asık oldum yaa:(adı fabiano... çok yakısıklı konusuorz ama bn yarın gidicem ve morlm çok bozk.gerçi o bni sevmio sanırm ama olsun.önemli olman bnm sevmem.yaa arkadaslar çok snrlerm bozldu yaa:((
Mesaj tarihi:
valla arkadaslar otrp alıcam yaa.nolucak bnm bu durumum.bn kendim kadar şıpsevdi grmedm hayatmda valla:( ama bu ayrı.fabıano çok ii bir insan.. ama ne yazr bn gidiom yarn:(:(:(
Mesaj tarihi:
vav o güzel top oynar al bi futbol topu sen ona orta aç o kafa varsun kaynaşın mutlu olun
yada alex si sor[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 05 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
vav o güzel top oynar al bi futbol topu sen ona orta aç o kafa varsun kaynaşın mutlu olun
yada alex si sor

ahahah ahaha:) sorsun bakalım hatta tavsie edebilecei adamlar varsa bizde Gs ye alalım:)
Mesaj tarihi:
walla alınma ama.senin gibi kızları hiç sevmiyorum

bi cocuk gordum cok tatlıydı aşık oldum diyenleri yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
herkes, yazları bi animatöre aşık olur, bi hafta sonra dönünce unutur :) fazla takma kafana :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
takma kafaya ya geçer ümitlenme ama olmas o iş :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
ya bırak gâvurdan aşk neyin yok öle şey tamam profiterol sebze ya ya tamam ya yaaaaaaaauv tamam[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Mesaj tarihi:
said:
PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
yazık vallahi billahi, nerde o eski genç kızlarımız, cidden özledim o günleri, böyle aşklar bilmemneler fln peh
her ne kadar ortamı germek için gelmiş olsanda bu lafına katılıom malesef... :[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Mesaj tarihi:
said:
dynasty, 05 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
yaa bn tatildeym yaa hani burda animatörler var.işte onlardan brezilyalı olana asık oldum yaa:(adı fabiano... çok yakısıklı konusuorz ama bn yarın gidicem ve morlm çok bozk.gerçi o bni sevmio sanırm ama olsun.önemli olman bnm sevmem.yaa arkadaslar çok snrlerm bozldu yaa:((

Aşık olmak bu kadar kolaymıydı yoksa biz mi asık olamıyoruz

said:
PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak
hayırlı bayramlar

Sen bi [spo1=18+]toz iyon yada kaka[/spo] olsana sen kardeş yine kimin fake acc i orası ayrı konu[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

[Bu mesaj Zephyros tarafından 05 Kasım 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dimi şerçe kardeş ne de olsa herkezin tuttugu kendine bu olaylarda...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
kimler ne kalp yaraları alıyo,ne acılar çekiyo,seninkinin o kadar buyuk olduğunu sanmıyorum.boyle bikerecik konustuğu ve bi daha goremeyeceği erkeklere hayatının aşkını kaybedecekmiş gibi yanıp tutuşan kızlara kıl oluyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
PamukSekeri, 05 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
geç öle aşk meşk muhabbetlerini, elin sünnetsiz gavuruna aşık olacağına ülkeme ne faydam olur diye 2 dk düşün. namus kelimsnin sözlük anlamına bak
hayırlı bayramlar

huaa
bu geldi aklima;
[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
  • Yeni Oluştur...