nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Uzak kızarkadaşım olmuştu. Çok koymuyo. Hiç olmamasından iyidir. :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya tahmın ettığım gıbı hadı beyler dınlıoruuzz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben giderim gitcemde :D kaççam[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 allah kimseyi bu durumlara düşürmesin..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kuzenim orada okuyor ama küsüz .barışsak mı ne ? :p (imkansız o )[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bbarış bence sorun cok buyuk dıılse =))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dalarım burnumdan soluyorum görmüyor musunuz şeşi beş anlarım 3 saattir excel başındayım... Neyse... Gitmeyi düşünen arkadaşa diyorum ki durduğun hata. Usturuplu ayarla ve gazla. Çünkü yapmazsan ukte kalır ilerde daha gereksiz olacak cozutukluklar yaparsın. Ben sırf bu mesele için yaş 17 iken İstanbuldan kalkıp Fethiye'ye gittim oradan da arabayla Alanya'ya geçtim. Yolda 3 kere de cidden ölüyordum (araba kiralıktı ve fren balatası sıyrılıp frenler tutmaz hale gelmiş... Antalya halkından özür diliyorum). Uçakla da artık gidilir, 55 YTL daha ne istiyorsunuz ki... Okul gezisidir, arkadaş hedesidir bir şeyler icat et kaç, durduğun hata.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben kız arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz, valla bugün geldi İstanbul'a, mutluluğuma diyecek yok. :) İçinde patlasın ne diyim, ben mutluyum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kişisel bencede..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tipitip, 26 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: farklı üniversitelerdeyiz biz.öle netten metten deiliz.harbi harbi tanıştık işte.dersler yoğun....4 aydır birlikteyiz ama sorunlar çıkıyor bazen.... neyse bir şey soracaaam.eğer uzakta olsanız 1 gün için bile gider misiniz?herkesten gizleyerek? Kız arkadaşım eskişehirde okuyo ben bursadayım 2.5 aydır çıkıyoruz bugüne kadar çoğu hafta sonu ya o buraya geldi yaa ben oraya gittim iş güç ders bahane seviyosan gidersin bi şekilde bi günde olsa gidersin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Viskhii, 26 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: iş güç ders bahane seviyosan gidersin bi şekilde bi günde olsa gidersin... Bence yanlış bir görüş. 2'nizin de hayatında önem sırasında belli şeyler var. Açıkcası ben okulumu bırakıp kız arkadaşımı görmeye gitmem, o da buraya gelmez. Çünkü her ne kadar birbirimizi seviyor olsak da hayatımızda öncelikle yerine getirmemiz gereken belirli sorumluluklarımız var. Eğer "SEVİYOM HÜLEEYN SOKMUŞUM DERSE, İŞE!" gibi bir tavırla hareket edilirse, zararlı çıkılır diye düşünüyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 adam haklı abi.. de kişisel mesele yine..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 karpuz, yok abi yanlış anlamışsın bu dediklerin ikimiz içinde çok önemli eğer sınav haftasındaysak oturup köpek gibi ders çalışıyoruz sınava okula ha burda konsantre olmuşum ha orda konsantre olmuşum insan isterse herşeyi aynı anda yürütebilir...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 belirli zamanlar kararlaşturursınız mesela bu hafta sonu buluşalım vize yok sınav yok dersiniz onun haricindede bol bol telefon konuşursunuz o da olmadı webcam den nette muhabbet edersiniz daha bi sürü yolu var ama bunu halletmek sizin elinizde[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tipitip, 26 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: yaa ölüyorum yardım etsin biri.sevgilimi istiyorum bennn yaaaa...bi kere göriyim razıyım.çok seviyorum onu.Ayrı şehirdeyiz,güzel şehirdeyiz ama onsuz her şey boş.her gün ona ulaşma planları yapıyorummmm. :( Aynı şeyleri bende yaşıyorum..Geberiorum hasretinden burda gitti gideli böle hersey boş gelio banada.Aralık 16 ya kadarda gelmicek böle cok özledm abi koklamayı sarılmayı öpmeyi ne diosun sen.Sen gene ayrı şehirdesin ben ayrı ÜLKE!!! Avusturya da okuyo aralık 16 ya kadar gecetmi bu k.dumun zamanı ya offff....[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya aklım bir acaip de .yanlış karar vermek istemiyorum.... mantıken düşünüyorum da,sevdiğim halde bazen bende bazı şeyleri erteletiyorum ama karşılıklı değil midir biraz da[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eet cok haklısın[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tipitip, 26 Ekim 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ya aklım bir acaip de .yanlış karar vermek istemiyorum.... mantıken düşünüyorum da,sevdiğim halde bazen bende bazı şeyleri erteletiyorum ama karşılıklı değil midir biraz da biraz da onun nabzını yokla pat die gitme o da senin için o kadr yolu çeker mi onu düşün[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 iyi de insan sevdiğine farklı bakar,istediği gibi çevirir lafı.nasıl anlaşılır ki bu?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya ne bilim orası sana kalmış :=) yanı sor bısıler hadı atla gel çok ozledım fln de =) bakalım ne dıcek[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 AtLa otobuse git hafta sonları. 2haftada 3 haftada 1 de tekrarla ne olucek yane[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uzak lardan nefret edeiyorum :-) bilmem anlatabildim mi?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 daha 4 aydır cıkıosan tabı bunları dusunursun.bı gıtsem gorsem opsem sevsem falan dersin.sora bızım sonumuz noolacak boyle falan demeye baslarsın ama yenı olduu ıcın ancak bu kadarını dusunebılıosun dogan geregi.bi sure sora hersey daha ılerlıycek ılıskınız.daa cok sey ıstıceksın opup sevmekten baska.neyse...sora da psıkopata baglıycaksın vs vs. ben derım kı:bırakabılıyosan bırak.cunku cok uzulceksın, cok aglıycaksın, yorulcaksın...denedım bılıorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 şehirler ayrıysa : :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tatilde gorusursunuz isterseniz..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar