Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Olay

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Bugün her zamanki gibi inkilap dersine girmedim =) Çıktım kadıköyden vapura atladım.Eminönüne kadar geldim.Neyse işte otobüse bindim.Kalkış saatini bekliorum, kulağımda mp3 çalarım..

Bi tane "teyze" tanımına uyan bi kadın geliodu.Çatır çutur sakız çiğnio, yürüo, yanındaki ufak çocuğu da elinden tutmuş çekiştire çekiştie yürüodu.Sonra elindeki "sakat" değneğini farkettim.Ama sakat filan deildi.Böyle yürüdü yürüdü geldi sonra durağın kaldırımına çömdü, oturdu.Az önceki kadın tiplemesinden eser kalmamıştı.

Onun yerine sızlayan, muhtaç olduğu izlenimini veren bi kadın geldi.Elinde değnek ve yanında küçük bi çocuk.

Birkaç dakika sonra bir insan da bozukluk atıp geçti...[signature][hline]-Kanaryam yirim seni..
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..

[Bu mesaj Sabrina tarafından 09 Kasım 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe tv de göstermisti adamın teki mercedesle gelio sona kendini sekle sokup dilenio isi bittikten sona mercedesiyle yeni islere yelken acıodu[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
Sosyal ağlarda paylaş

Bide iki ayağıda sakat(!!!) dilencinin kameramandan koşarak kaçması vardı...
(Çokta sağlam koşuyodu şerefsiz:D Kameraman heralde ağırlıktan koşamadı, tıkandı kaldı. Sunucu bi hayli kovaladı ama oda yetişemedi:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

bizim nişantaşında bi delianlı var :

Ayakkabı boyası kutusuna biraz zarar vermiş içini boşaltmış kendini de biraz boyamış. Geçiyo bi köşeye ilk önce kendini böle bi ağlamaklı moda sokuyor böle dudağını büzüştürüyo sonra gerçekten ağlamaya başlıyor iyi tiyatrocu olur delikanlıdan[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
Bide iki ayağıda sakat(!!!) dilencinin kameramandan koşarak kaçması vardı...
(Çokta sağlam koşuyodu şerefsiz:D Kameraman heralde ağırlıktan koşamadı, tıkandı kaldı. Sunucu bi hayli kovaladı ama oda yetişemedi:D)

mausdhuashd :D deli bişi ya bunun goruntuleri war mı nette _[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

kandırıp kandırmadığını bilemiyorsun ki nasıl ayırt edeceksin.
adamlar konservatuar mezunu oyuncu sanki.
bebeğini ağlatmak için pışpışlayanlar var kucağında.
asıl öyle manzaralara baktıkça ağlayasım geliyor, yarattıkları sahte fakirlik görüntüsüne değil.
yazık o kucağındaki çocuğa, onun hiçbir suçu yok ki...[signature][hline]gör beni gör beni gör
gel gözüm ol gör beni
sar beni sar beni sar
gökyüzüm ol...
Garbage

Sosyal ağlarda paylaş

ya izmirdeyim ben alsancakta bi çocuk görmüştüm sokak lambasının altında açmış kitabını ders çalışıyodu acaip duygulandım baya bişeyler verdim..ertesi gün geçtiğimde çocuk aynı lambanın altında aynı sayfa açık..[signature][hline]Ex Malruthion.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda hiç bir dilenciye para vermedim.
Hiç bir selpak satan çocuktan selpak almadım.
Hiç bir ayaküstü yardım ayağı altında kartpostal satmaya uğraşan tipten kartpostal almadım.
Günahımı bile vermem.
Benim vericeğim iki kuruşla hayatta kalacaklarsa da açlıktan ölsünler.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...