Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bugün her zamanki gibi inkilap dersine girmedim =) Çıktım kadıköyden vapura atladım.Eminönüne kadar geldim.Neyse işte otobüse bindim.Kalkış saatini bekliorum, kulağımda mp3 çalarım.. Bi tane "teyze" tanımına uyan bi kadın geliodu.Çatır çutur sakız çiğnio, yürüo, yanındaki ufak çocuğu da elinden tutmuş çekiştire çekiştie yürüodu.Sonra elindeki "sakat" değneğini farkettim.Ama sakat filan deildi.Böyle yürüdü yürüdü geldi sonra durağın kaldırımına çömdü, oturdu.Az önceki kadın tiplemesinden eser kalmamıştı. Onun yerine sızlayan, muhtaç olduğu izlenimini veren bi kadın geldi.Elinde değnek ve yanında küçük bi çocuk. Birkaç dakika sonra bir insan da bozukluk atıp geçti...[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 09 Kasım 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 %90 dıravdan yapıyor zaten. Gerçekten ihtiyacı olana da bişey vermek gerekiyor. Sakat olduğu bariz olana yani :/[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ewt öle napıcaksın tmm türkiyede iş bulmak kolay deil fılan dıorlarda böle dilencilik yaparak 2 3 ev dıkıorlar bıde araba alıorlar yazık yazık[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hehe tv de göstermisti adamın teki mercedesle gelio sona kendini sekle sokup dilenio isi bittikten sona mercedesiyle yeni islere yelken acıodu[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 böyle şerefsiz insan çok iş olarak benimsemiş artık[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu biraz , "ağlanacak halimize gülüyoruz" olmuş.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hepsi öyle yaa..[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kötü çok kötü..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Dynun, 09 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: bu biraz , "ağlanacak halimize gülüyoruz" olmuş. Başlığı sırf bunun için "Komik" olarak seçtim zaten.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bide iki ayağıda sakat(!!!) dilencinin kameramandan koşarak kaçması vardı... (Çokta sağlam koşuyodu şerefsiz:D Kameraman heralde ağırlıktan koşamadı, tıkandı kaldı. Sunucu bi hayli kovaladı ama oda yetişemedi:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bizim nişantaşında bi delianlı var : Ayakkabı boyası kutusuna biraz zarar vermiş içini boşaltmış kendini de biraz boyamış. Geçiyo bi köşeye ilk önce kendini böle bi ağlamaklı moda sokuyor böle dudağını büzüştürüyo sonra gerçekten ağlamaya başlıyor iyi tiyatrocu olur delikanlıdan[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Bide iki ayağıda sakat(!!!) dilencinin kameramandan koşarak kaçması vardı... (Çokta sağlam koşuyodu şerefsiz:D Kameraman heralde ağırlıktan koşamadı, tıkandı kaldı. Sunucu bi hayli kovaladı ama oda yetişemedi:D) mausdhuashd :D deli bişi ya bunun goruntuleri war mı nette _[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sabrina kameralı telefonun yokmuydu kaydetseydın bızede seyrettırırdın :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 içim acıyo ama para veremiyorum hiçbir dilenciye çünkü kandırılmak istemiyorum aynen bu şekilde... insanlar kötü.[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya ben gördüğüme veriyorum az da olsa dayanamıyorum..ama sömüren çok var gerçekten ihtiyacı olanı ayırt etmek çok zor[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 biri söylemeden söylym gördüğüme PARA veriyroum yanlış anlaşılma olmasın=)[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kandırıp kandırmadığını bilemiyorsun ki nasıl ayırt edeceksin. adamlar konservatuar mezunu oyuncu sanki. bebeğini ağlatmak için pışpışlayanlar var kucağında. asıl öyle manzaralara baktıkça ağlayasım geliyor, yarattıkları sahte fakirlik görüntüsüne değil. yazık o kucağındaki çocuğa, onun hiçbir suçu yok ki...[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kadıköy'de çıplak ayaklı bi teyze dolaşıyo , kandırıkçı olsa bile o taşların soğuğuna katlanıyo o yüzden verdim para geçen gün.yoksa vermiyorum kimseye.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya izmirdeyim ben alsancakta bi çocuk görmüştüm sokak lambasının altında açmış kitabını ders çalışıyodu acaip duygulandım baya bişeyler verdim..ertesi gün geçtiğimde çocuk aynı lambanın altında aynı sayfa açık..[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya evet arada öyle dayanamıyor insan ama mesela o çocuğun niyeti gerçekten ders çalışmak mı acaba iki gün üst üste orada?[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kitabın aynı sayfası açık diyorum anlamadınmı? hergün aynı sayfa yani[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hayatımda hiç bir dilenciye para vermedim. Hiç bir selpak satan çocuktan selpak almadım. Hiç bir ayaküstü yardım ayağı altında kartpostal satmaya uğraşan tipten kartpostal almadım. Günahımı bile vermem. Benim vericeğim iki kuruşla hayatta kalacaklarsa da açlıktan ölsünler.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 görmemişim ya pardon çemkirme napim çok yorgunum:( görüyosun işte paranı geri isticeksin öylesinden:)[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 heee o da vercek[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen de otur sokak lambasının altına:)[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar