victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 senin dediklerin 1 3 sene onceki olanlar mı......sole bi yaws...[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vallamı[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hakketen cahil kalmısız...bnm wrr calınmasa duyardımda....[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 6 ay çok uzun bi süre biraz dikkatli ol etrafında neler dönüyo anlarısn..[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi crimson cz de yok bu bir. sadece raven ve harpy keserek 70 olunuosa bu adamların yanındakilerin de 68 69 falan olmaları lazım. tek başına kesecek hali yok magein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 denicem........bizm icimiz saf oldugu icin daha bişi anlamadım....demekki bundan sona anlarız.........herkeze inanıoz mal gibi....:D............vay be.........[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: KoRn3R0Th, 10 Kasım 2005 21:15 tarihinde demiş ki: DRT_Twistedlady serverin ilk lvl 70 olanlarından lvl 70 olasıya kdr çok az pk yaptıki (48k npsi vardı o zmnlar bu büyük bir rakamdı) yapmadı full time bütün gün harpy kastı ve 70 olduki..Ozmnlar ilk 70 oydu herahlde.İtem knonsunda ise yinede bayaa sağlamdı...(ilk veya 2. 70 hearlde tam hatırlamıyorum..) Eski eternal_knights clan sahibi Gavok ta 70 kasyodu hem 179k npsi vardı hemde lvl 69du ki tam 70 oldu oyunu bıraktı:SHemde en sağlam itemler ondanydıki bu eternal_knights clanı serverin en sağlam 2. clanıydı..ilk +8/80 ıron bow bu adamdaydı mesala.... Yani hem item hem lvl hem pk yapılabiliyomuş... 1.si lady icin ilk lvl 70i demio ilk olanlardan dio dogruda dio 2. lvl 70.... 2.si hem lvl hem item hem np olmuo ben 61 lvli sirf bossa iteme verdim 62 olamadim aylarca süründüm cünkü cok profesyonel ve kalabalik bi boss ekibi yoktu (sonradan oldu) paso bossta yat dur....daha sonra 66da tikandi kaldi char bu sefer np yapayim dedim lvle bak npye bak die alay konusu oluodumda...sonra 100k+ yaptim birakmaya calisiorum pkyi np icin deil zevk icin pk yaparsan daha cok haz duyarsin oyundan ordaki sayinin bi önemi yok cünkü...[signature][hline]Owned By ::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ön önemli seyi unuttum gavok harpyde malak gibi yatiodu 24 saat online idi allahina kadar leech... uykudan uyaninca isten gelince bos oldugu anlarda yani pk yapiodu npsini aliodu...item mi? adamlara nasil bir disiplin verdiyse clan party ile lobo pendant düsse clan banka gidiodu yani item akiodu...[signature][hline]Owned By ::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eee ama graldı adam sende öle abey item plz glan plz koluda yakarsın gral olursun gral....[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi bi de hayatımda ilk defa gordugum bi priest. elinde chitins shield. lvl diorum 67 dior. oha nerde kastın ne zaman kastın?[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 level 70 olmak gercekten cok zor :) ko dayken sımdıye gore tabıkı daha kolaydı harpy luremız gelıyodu catır catır saatlerce kasıoduk czde ama sımdı baya bı kastırıo. ben hic bi program kullanmadan hiç bi hile hurdaya bulaşmadan olucam inşallah 1 haftaya kadar :) tabi edit charlarda söz konusu nası alınır ne kadar para verilirde yapılır hiç bi bilgim yok[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yapma ya o kadar zor deil birazcik mide olacak kasmaya :D:D:D[signature][hline]Owned By ::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :D[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaijinRocker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla bende midede var işkembede kasarız sorun deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ares_Wanted Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Buyse : tmm sen herseyin en iyisini biliyorsun ben hic birsey bilmiyorum bana neyin nerde oldugunu ogretme sana orda CW cz de var yazmadım iyi oku anlamlı oku sonra yazarsın yanıtını ok.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir. :Wanted: [Bu mesaj Ares_Wanted tarafından 10 Kasım 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kimseye bisey ogretmeye niyetim yok. eslandda 20 tane ksciyle crimson kesip lvl 70 olan varsa helal olsun. crimsondan shel dusecek o da ona dusecek .ne guzel dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 buyrun hileci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 beramus muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewCastle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Beyler Edit Char Felan Degil :) Kendim Suan k.TT deyim ve Kasmanın bu kadar kolay oldugunu Burada gordum. bu Clana Girmeden once herkes gibi bende Edit var yada GM işi diyordum ama Gecen gece Cz TROLde kastık ve 1 - 1,5 saat gibi bir Surede lvl 64 Char ile %5 Aldım :) Gercekten Kasmak Cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar