Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar yeni server açılacak söylentisi dolaşıor etrafta bunun gerçekçilik payı ne kadardır bileniniz varmı açılacakmı açılmayacakmı ????[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 T_T[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 açılacak diyolar ama sitede yapılan ankete göre açılmaması lazım. %78 gibi bi üstünlüğü vardı açılmasın oyu verenlerin.[signature][hline]325YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 benden once davrandın valla ben de tam bunu soracaktım bızım clan da aynı seyler le çalkalanıyor merak ettim :)[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: LeoNSeA, 10 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: benden once davrandın valla ben de tam bunu soracaktım bızım clan da aynı seyler le çalkalanıyor merak ettim :) :D:D:D:D açılacakmı açılmayacakmı ???[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bilmiyoruz bizde açılıp acılmayacagını Ama acılırsa çooooook kişi oraya geçecek. Herkezin itemi gitmiş.[signature][hline]325YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANSU Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 açılcak deniyor arama yaparsan görürsün bi arkadaş notice yazıyı spoilera koymuş saolsun yeni server için çalışmlar var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Açılırsa oraya geçme ihtimalim yüksek... Tabii tek başıma diil arkadaşlarım ve bazı clan üyelerimle beraber... Ama serverın cyphera benzediğini anladığım an çıkar giderim...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yeni serverin adı Olympios olacak 10 gün içinde acılacak[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: açılcak deniyor arama yaparsan görürsün bi arkadaş notice yazıyı spoilera koymuş saolsun yeni server için çalışmlar var ... :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: dumi, 10 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: yeni serverin adı Olympios olacak 10 gün içinde acılacak peki bunu neye dayanarak sölüyorsun ???[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Olympia will be RuleZ! [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Kasım 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar