Rasputin381 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ben Gorathda oynuyorum bir türk güildi varsa beni alabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Şu an sadece Eclipse'de biz varız,eğer Eclipse'e gelirsen seni de alırız.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 codmaster beni alsana :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 tatoniede mos enpa gibisinden bi yerdeyim[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 pa tatooine'de değil naboo-theed'de[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 şu anda server kapalı gelsem alırmısınız,son paramı nabooya gitmek için harcıcam :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 besptine gel.hem para kazanmak için en iyi yer hemde ben seni götürürüm nabooya.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 besptine kantindeyim[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 elesso kardes oyun icinde /tell isim mesaj formatinda yazarsan buraya yazman gerekmez. bu arada bizde 3 kisi mos espadayiz ev mev huzurlu takiliyoz oyunda /tell sad .... die bana yaz ben seni bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tatooine kral gezegen yaw, nabooya pek isinamadim ben cok su var, yuzmek kasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nabooda güzelde mesafeler çok uzak.tatooine göre büyük şehirleri.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Tatooine her zaman sakattır,her tarafta thug dolu,ki benim thug FP -4800 :),ama tabi iyi xp veriyor o ayrı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ya neden bütün türkler ayni serverda olmuyor ki ? Birlik kardeşlik beraberlik fln ? Ama herkesten Ricam item filan diye bu oyunu da Ultima ya çevirmemeniz Saygılar Teşekkürler[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 adam rp yapmak istiyor belki.belkide adam ingilizcesini geliştirmek için aldı oyunu hep yabancılarla takılmak istiyor.kim bilir.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Fikirlere saygım sonsuz ama ne bileim ingilizce geliştirecek adam kursa gitse daha iyi olmazmı klavye başından çok fazla gramer gelişmez sadece chat dili gelişir[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Önemli olan chat dili değil.Oyunda sürekli olarak yaptığı pratik.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 05 August 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar