Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişkimi bitirmeli miyim? yardım istiorum :(

confused

Öne çıkan mesajlar

2. erkeği/kızı seç ve geride kalanı düşünme.Zamanla anlicaksın ki kimse için fedakarlık yapmaya,kimse için üzülmeye değmiyo.Sırf o üzülecek diye duygularını erteleme...[signature][hline]LoST

[Bu mesaj Aidoness tarafından 08 Kasım 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 08 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
vurkaç yap diger kıza

said:
komik ..

mi?
[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

eskisiyle yaşanmışlık vs var diye bırakmamak neden? bir şeyler bitmişse, bitmiştir. zorlamanın ne anlamı var. eskisi yeterli olgunlukta biriyse anlar zaten bunu, en azından üstünden belirli bir zaman geçince. bu vesileyle de onu da hayatından çıkarmamış olursun, bi yakınnı olarak devam eder. eğer gerçekten dediğin gibi birbirinize yakınsanız ve sen bunu doğru bir dille aktarabilirsen böyle olur.

şöyle diyeceksin, "ortada benim açımdan bir şeyler bitmişken, sana karşı hislerim eskisi gibi değilken, seninle olamam. bu durumda senin benimle olman ise bir anlam ifade etmez, çünkü ben kontrol edemediğim hislerim yüzünden başkasını düşünüyor olacağım. ama seni çok seviyorum ve hayatımdan çıkmamanı da istiyorum, nolur bırakma beni her anlamda vsvs.."(burada belirteceğin nokta, başkası olmasa da, bir şeylerin bittiği. yani başkası yüzünden değil terketme, zaten bir şeyler bittiği için terkettiğini anlat, tabi gerçekten böyleyse. ama bunu iyi anlat eheh. başkası olduğunu da söyle ama, yalansız.)[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kendi fikrimi belirtiyim sonra 'mantıklı' bi öneride bulunmaya çalışiim.
özür dileyerek ohaaa diorum yaptığına bir kız olarak. uzaktaki sevgiliden bıkmış olablrsin ama hem aşık oluosyun başka birine hem de hala sevgilini aldatıosun. bu gerçekten kötü bi durum. en baştan böle bşi yapmamalıyın. hem senin için hem de dierleri için acı verici bi durum olucaktr bu. kendimi hem senin hem de sevgilinin yerine koydum, ama fazla düşnemedim böle bi durumda olsam(sevgilinin yerinde) heralde kendimi öldürürdüm bu şekilde aldatıldığım içn.
mantıklı önerime gelince, ben olsam bir anlık zevk yerine ,yani belki de kısa sürebilicek aşk olayın içn sölüorum bunu, uzun sürekli mutlak bi mutluluğu seçerdim. bi yanda güven ve sevgi dier yanda yrn öbürgün belki de sana yapılabilicek bi durumu bile bile aşkın peşinden gitmen.bence sen ikisini de sevmemişsin ya,nese..kolay gelsin sana.[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçek anlamda seni seven,sana değer veren.. senin için biçok şeyi göze almış bir kişiye karşı bunları yapmayı düşünüyosan çok yazık. Sen ya gerçek aşkın ne demek olduğunu bilmiyosun,ya da yaşamış olduğun hiçbirşeyden bazı sonuçlar çıkarmamışsın.. Sen sadece karşına çıkan o kişiye aşık olduğunu zannediyosun. Ama emin ol bu basit bir hoşlanmanın ötesinde bişey değil. Şimdi kendini silkele ve sana değer veren o kişiye geri dön![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Sosyal ağlarda paylaş

nacizane fikrime gelince
bence bitir ve gerçek nedenide soleki
daha fazla acık cekmesin..

gerçekten aynısı banada oldu
gerçekleri soyledim direk kıza
ve bigün yanıma gelip
ogün gerçekleri soyledigin
için teşekkür ederm dedi..

bence sende gerçegi sole
bitirirken[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

aldatmak kötüdür ama cezasını çekmek daha kötüdür.yaptım ama cezamı da çektim.... :(
hata yapmış olabilirim ama zararın neresinden dönersem kardır.bence olayları sen yapmıyormuş gibi,yani sana yapılıyormuş gibi düşün ve öyle karar ver.kendine nasıl davranılmasını istersen,çevrene de öyle davran.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda çıktığını gerçekten sevsen başkalarına bakmazdın bile, yani aşık olmana imkan da olmazdı.bence sevgiline daha fazla zarar vermeden ayrıl sora naparsan yap..eninde sonunda zor da olsa unutcaktır seni...[signature][hline]viva la vuotaggine

[Bu mesaj nymph tarafından 10 Kasım 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
confused, 08 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
sağolun önerileriniz için..bana kesin çözüm lazım hala anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini ben:(bu arada ben erkek değilim kızım,sanırım olaya bakış açınız değişecek bu yüzden:)aldatmak çok iğrenç birşey ama bir kız aldatınca toplumun değer yargıları yüzünden olsa gerek daha çok tepki topluyor.bu olayı en kısa sürede çözümlemem gerekiyor cidden kötü hissediyorum...çıkmaza girdim resmen, evet baştan yapmamam gerekirdi böyle bir duruma sokmama gerekirdi kendimi ama boşluktan olsa gerek bu duruma geldim işte:(mantıklı önerilere devam lütfen, yazdıklarınızı dikkate alacağım..

Sen benim dedigimle ilişkine karar vereceksen, birak ikisini de. Ne diye yasiyorsun ki ?!
İki yuzluluk yapmaya gerek yok, birak eski arkini, seviyorsan birini git ona; ama dikkat et sevgin ugruna harcanma..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

biraz yardımım olur die düşündüm.umarım olur.suan yaşadığın seyin aynısını bende yaşamıstım bizamalar.şöyle anlatıyım benin 1.5 yıldır biriyle çıkıyodum ve gerçekten ciddi bişeydi deliler gibi aşıktık yani ileriyi falan düşünüyoduk birbirimiz için yapmıycağımız sey yoktu.soora hayatıma başka bi kız girdi bana değişik bi heycan tattırıyodu ilişkimden farklı olarak.nebiliyim ayrı bi tat vardı sanki onda bişeyler çekiyodu beni ona sendeki durum gibi sanırım.neyse sonra ben hayatımın en büyük hatası olarak gördüğüm seyi yaptım 1.5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım.sonra noldu diceksin 1 hafta içinde hissediklerim sadece geçici bi heycan olduğunu anladım 15.fun ise artık dayanamadım kendimi eski kız arkımın kucağında ağlarken yalvarırken buldum.sonra tekrar çıktık 3.5 yol fln devam etti hatta geçen ay ayrıldık.ama yaptığım o hatadan soora hiçbişey eskisi gibi olmadı bidaha bana hiçbizman eskisi gibi bakmadı dokunmadı onun için özel olan hiç biyanım kalmamıstı normal biriydim yani çıkmak için çıktığı biri.sonraki 2 yıl sadece bağlılıktan beraber olduk evet beni seviyodu ama heycanı kalmamıst ama dediğim gibi hiçbişey eskisi gibi olmadı çok değisti.sonra o biara başka biriyle çıktı belkide ona yaşattıklarımın bilinç altında oluşturduğu intikan hissiyle yaptı bunları sonra bana tekrar döndü ama ilişki inanılmaz yaralar aldı ve geri kalan zamanı o baştaki 1.5 yılın anılarıyla geçirdik o anılar olmasa kesinlikle 2 yıl daha çıkmazdık.bağlılımızdandı sonraki 2 yıl ve mutlu olduğumz cok az zaman hatırlıyım hem benim için hemde onun için.özelliklede ben 2 yıl boyunca mutululuğu unuttmustum yani.ozmanlara dönmek için cok uğraştık ama hiçbizaman olmadı.oyusden sana tavsiyem eger gerçekten ciddi düşünüyosan bu insanla ve ona gerçekten değer veriyosan bi heycan uğruna kesinlikle böyle bişey yapma.adım gibi eminim ÇOK pişman olucaksın.yaşadıklarıma benzediği için yardım edebilirm die düşündüm umarım yardımımım dokunmuştur.son olarak aşkına yazık etme derim bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyo insan[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 10 Kasım 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
wish, 10 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
OYNAYANLA OYNARLAR bunu biliosun di mi?
ahanda budur

doğru söze ne denir?
+1 denir :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

bu işleri bırak ilahi aşka var, fenafillaha er falan. başka çıkış yolu göremedim ben
ikisini bi arada götürme de naparsan yap[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...