Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyuna giriyorum, şifremi yazıyorum karakter ekranından karakteri de seçiyorum, loading dolduktan hemen sonra dc oluyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Battlemaster ın yanındayım if de. Bazen bir iki kare de görüyorum ekranda. :)[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bilen yok mu arkadaşlar? Oyuna girmesemde 30sn içinde dc oluyorum karakter ekranında kalsam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandmaN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Benim bildigim addon lar yüzünden oluyor...son zamanlarda kurduysan ilk onları kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 eternet karti ayarlarindan "checksum offload" secenegini disable yap(varsa ole bi secenek) denetim masasi>sistem>aygit yoneticisi>ag bagdastiricilari>gelismis(ikinci sekme ilk secenek checksum offload) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bilgisayrına RAM takviyesi yap. Ram'in yetmiyor o kalabalığı bir anda yüklemeye. Yükleme işlemide uzun sürdüğünden seni oyundan atıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ram yüzünden galiba. 512 mb kullanıyorum yetersiz sanırım. Genellikle akşam 7 11 arası yaşıyorum bu sorunu. Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 aghhhhh aynısı bende basladı sıyırtıcam kafayı blızz herzamankı gıbı hardware sucluyor kablo modemımı bu saatten sonra nasıl degıstırıcemkı turkıyede kablo modem nerde satılrı onu bıle bılmıyorum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar