angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 olm zippo doldurmadan kadın sıfatlarına geçtiniz..helal olsun:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 heh kimlerde zippo var millet[signature][hline][b]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 var bende bi tane sade brushed chrome 2003[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cakmak ilkel bi alettir cevreye daha az zararlı olan kibrit'i tercih edin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kibritin çakmaktan sonra icat edildiğini düşünürsek aslında doğru, çakmak daha ilkel, ama burda zippo'dan bahsediyoruz dandik kullan at çakmaklardan değil :) zippomu hiçbir şeye değişmem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +1 Yeni bi zippo alacam fakat 50'den ucuz bulabilir miyim??[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Zaten zipposu olan herhangi bi insanoğlu doldurmayi biliyodur. Ha bilmiyosada 1 milyona sokakta çakmaktaşı+gaz kombinasyonu yapabilir hehe. Neyseki bıraktım sigarayı. Oh.(20 gün)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 izmirde 500.000 yada 50yeni kuruş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ama arkadaş yanlış doldurmus ya kaldırmamıs alt kısmı yoksa ben mi yanlış goruyorum ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar