metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Hg nin level sistemini attim ama sadece gmler level sistemini kullanabiliyor ama player larda geçerli olmuyor komut acaba sphere ayarında player lara komutları kullanmalarına nasıl izin verebilirm yardimci olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Player larin bazi komutları kullanmalarını istiyorum boyle bir imkan varmı ?[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 SphereTables.scp ye gir orada [PLEVEL 1] var onun altına yaz [PLEVEL 1] level yani kullanabileceği komutu yazacaksın oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 başına nokta koymam gerekiyormu?[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 [PLEVEL 1] level yazdım ama olmadı baska bi alternatifiniz varmı ?[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 [PLEVEL 1] level bunu herhangi bir scriptin içine [EOF] dan önce olmak üzere yerleştir. resync pause yap (console'da "r" "enter" "r" "enter" yap sırayla. 2 kere r yazacan yani) scriptler yenilensin plevel 1 charla .level yaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bu arada gmler kullanıo diosun [PLEVEL 4] level böle bişey varsa bunu silmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kızma ama anlamadım :( yeni açtım serveri ilk defa fazla bişi bilmiyorum tabii sizin kadar aşmış deilim[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bak şimdi scripts die bi klasor var scriptler yer alır bunun içinde. içinde birsürü dosya var script bunlar. bunların herhangi bi tanesini aç ya da kendin sonradan ekledigin scriptler varsa onlarla aynı yere yazabilrsin. veya level scriptinin içine yaz scriptin en üstüne aynen şunu [plevel 1] level kaydet çık serverı yeniden baslat.. gir bakalım olmus mu olmaazsa icq ma gel 4435695 remote admin kurarız makinana ben burdan ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 metin ben sana anlatırım merak etme nerelerdesin yaw sen.[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla ben buralardayimda aramiz birazz tuzlu sen gel konyaya ayarlarız bişiler hg nin level sistemini attim her sey oldu ama yaratiklar expert vermiyor :) nasıl oluyo anlamadım[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hmm :?[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar