Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50gb uzeri yasaklama


w00t

Öne çıkan mesajlar

Evet çok saol woot o forumlara göz atmayanlar için burda vermen çok hoş bişey ;) tekrar teşekkürler...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide saçma sapan bişey yani 50gb üstü itemler satılıyo artık dün +6lycon için 67 gb isitiyodu yani bu saçma bişey.....
bence sınır 100 olmalıydı....[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar....

Ke Sucks

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 10 Kasım 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birisi bana 50GB lik ortalama bi item serisini sıralayabilirmi?
yani hangi zatı muhterem bu 50 GB lik hazineyi derleyip toplayabilir. legal olarak 50 GB lık bir liste çıkarabilecek varmı?
yoksa bu dupeciler için bir tiyo niteliğindemiydi. 50 GB den az yaparsanız görmezden geliriz gibi :)[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 gblik item çıkartmak çok zor diil.. Mesela 2 mage earing lycaon +6 rom ep ve üzerin +7-8 karışımı armorlar olursa bence bu itemlar 50gbden fazla bile edebilir... Bunları dupe olmadan yapamazsın dersen lol der susarım!

Silinmeden önce bendede 2 shard +7 shell pauld +7/12 full chitin +7 +9 küpe ve pendant +2 kekuri vardı... Bilmiyorum bunların tamamı ne kadar eder.. Tabii dd de vardı ama onun fiyatı hakkında gerçekten hiç fikrim yok...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O coin meselesi saçmalık ya... Ne yani itemlarımı wipedan önce (dikkatinizi çekerim dupe wipe deil sadece wipe!) satsaydım toplasaydım gbleri dursaydı param şimdi geri mi gelieckti... Bu ne büyük bi adaletsizlik.. Sildikleri zaten 80m falan para vardı ama 80m wipedan önce benim tamir pot vs paramdı... Ne diyim şimdi gidiyim 2 cleverla mı geziyim sağda solda? Çok ayıp yaptıkları ama belki benim bi işime yaramadığı içindir... Umarım başkaları mutludur bu karardan...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 10 Kasım 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
brc_gondor, 10 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
ıb+7=22gb
elf belt+9=16gb
kekuri ringx2=9gb
dex+9 belt=7gb daha war burası tam 54gb matematiğim iyidir :P

tebrikler
lakin bu itemleri droplarken sana +7 vermiyor değilmi bosslar
sen çıkarıp bunları upgrade ediyorsun. buda en az bi 6-7 katı item daha gereklidir diye düşünüyorum bu hale getirmek için. Velhasılı aylar sürer bunları yapmak. Fakir bir char olarak biraz abartı geldi. Zenginin malı züürtün parmaklarını yorar en iyisi susayım. Zenginler konuşsun[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR
lvl:5X sin
cln:pro_soft
NP:+-100
Nation:El MOrad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehh yanlış sayılmazsın... Kendi adıma konuşuyorum ki benim kendi itemlarımı derleyip toplamam çok uzun zamanımı almıştı... 2. shardı alalı daha 2 gün olmuştu... Ne diyim....

*!Susar...*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3R0Th, 10 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
iyide saçma sapan bişey yani 50gb üstü itemler satılıyo artık dün +6lycon için 67 gb isitiyodu yani bu saçma bişey.....
bence sınır 100 olmalıydı....

sınır sadece Gold bar da coins de diil^^ gold bar dupeciliğine bi son wermek için+ en sonunda da bi şey daha demiş oraya da düpeşediğiniz itemleri trade yapamıcaksınızd demiş.[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...