Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eski den Odim dim simdi Finrod oldum nasıl buldunuz yenı nıckımı :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fena deil odin de guzeldı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 odin daha iiydi.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 10 Kasım 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hı hı...Bence de..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yaw ne bıleyım sıkıldım bıraz degısıklık olsun dıye degıstırdım :([signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vallah odim daha iyidi niye öle bişey yaptın ki bidaha geri dönüş yok[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bohuhuhuhu aglatıcaksınız benı sımdı ama artık olan oldu benı hep Odim olarak hatırlayın :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Allah'ın finrodu:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lol :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Finrod, 10 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: bohuhuhuhu aglatıcaksınız benı sımdı ama artık olan oldu benı hep Odim olarak hatırlayın :) hayır hiç bişey bitmiş değil http://forum.paticik.com/view.php?id=155668 bak bu uğurda savaş veren eski nicklerini geri isteyen arkadaşlarımız var orda isteğini dile getir hadiiii .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hayrlı olsn:) imzana fln koy bari eski nickini ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok sımdı nıck degıstırdıkten 2 dakka sora post atarsam oraya bıraz garıp olur :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hayırlı ola[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eskiden Norse mitolojisinde tanrıydın, şimdi elf kralı mı oldun? Ehue o da iyiymiş...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Odim im Norse mitolojisin de oldugunu bılıyodumda Finrod un elf kralı oldugunu bılmıyordum.Finrod benım elf ısmımmıs :) bi sitede adını yazınca elf adın cıkıyorya o hıkaye ıste :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn [Bu mesaj Finrod tarafından 10 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Finrod tarafından 10 Kasım 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hayrlı olsun yeni nick..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 guzel hayirli olsun[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 insight daha güzeldi be abi :) Bu laf pati hayatım boyunca aklımın bi köşesinde kalacak ;) Bende hep oldu sende de olsun ODİM DAHA GÜZELDİ BEA :)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yeni nick hayırlı olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.