Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nickim nası olmuş ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallah odim daha iyidi niye öle bişey yaptın ki bidaha geri dönüş yok[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 10 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
bohuhuhuhu aglatıcaksınız benı sımdı ama artık olan oldu benı hep Odim olarak hatırlayın :)

hayır hiç bişey bitmiş değil
http://forum.paticik.com/view.php?id=155668

bak bu uğurda savaş veren eski nicklerini geri isteyen arkadaşlarımız var orda isteğini dile getir hadiiii .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
hayrlı olsn:)
imzana fln koy bari eski nickini ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Odim im Norse mitolojisin de oldugunu bılıyodumda Finrod un elf kralı oldugunu bılmıyordum.Finrod benım elf ısmımmıs :) bi sitede adını yazınca elf adın cıkıyorya o hıkaye ıste :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com
msn

[Bu mesaj Finrod tarafından 10 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Finrod tarafından 10 Kasım 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayrlı olsun yeni nick..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
insight daha güzeldi be abi :)
Bu laf pati hayatım boyunca aklımın bi köşesinde kalacak ;)

Bende hep oldu sende de olsun

ODİM DAHA GÜZELDİ BEA :)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır.

Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar
Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4

Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı.
Mesaj tarihi:
yeni nick hayırlı olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...