_mamut_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gelmem den uzun süe geçsede deiş tim ve yeni bir selamlaşmaya hazıım :D slm(teşkür edin sırf post kasın diye açtım)[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ayıp olmasın bari : Hoşgeldin[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hoşgeldin....[signature][hline]Efsane Topic Feberbahceli degil sen Ben Naughty... Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hoşgeldin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 merhaba[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin beş gittin :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kız için feyk açmanın sonudur.[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hangı kız ıcın acmıs?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Naudi :)[signature][hline]* Bu imzadaki içerik, Insight' ın emeğini göstermektedir. Nickini geri almak için paticik.com 'a yağ çekmektedir, inşallah nickini geri alır. Paticik.com | Paticik.com Forumları | Forum Temaları | Arama | Favorilerim | Son Mesajlar Hosted by : UltraTV. | Copyright www.paticik.com © 2oo1-2oo4 Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 geldiği gibi gittimi oluyo? bide işin ilginç tarafı bu nick banlı, naughtgirl bansız. yetkililer ne demek istio acaba? "sana o nick daha çok yakışıo" mu demek istiolar? o_O :-p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
timoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 slm[signature][hline]azkeryuss Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 slm hoşgelmişsen..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nasıl gitti ki?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fake acc acmıs actıgı fake accıda kendi sevgilisi gibi gostermis[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 by[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) [Bu mesaj unac tarafından 10 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ahahaha lol abi insan bunu neden yapar be.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bye[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.