Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Oblomov, 10 Kasım 2005 05:41 tarihinde demiş ki: Eğer grupta bir rogue yok ise ilk guardı kesiyorsunuz. Anahtarı lootluyor ve dışarı çıkıp instance ı resetliyorsunuz. instance resetlenince o anahtar yokoluyor diye biliyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Resetlemeyi bırak, instance dışına çıktığınızda bile anahtar yok oluyor diye biliyorum (hayalet olarak çıkmak hariç).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
hexxhexaben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben daha dün yaptım anahtar sadece log out olursan yoık oluo ama arada bazen reset yapınca bug oluo anahtar kaybolabilio
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mob cek ins kapısına kadar ol icerde release :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 allahım 6. kesişim kromcrushu hala çıkmadı mugger's belt böhühühü[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion
Öne çıkan mesajlar