Masteis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Winamp kullananlar varsa; 3 yeni özellik gelmiş. Güzel olmuş baya. Free olarak veriyor zaten www.winamp.com'de. Güzel olmuş birde 2 skin gelmiş; İlki gene klasik ama rengi daha değişik güzel İkincisi çok ciks olmuş sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 guilty gear skin'ide var download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ben classic skin seviyorum, gerisi cok janjanli geliyor bana[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 +1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ama bazı skin'ler tatlı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sanirim 6 senedir falan 2.09 kullaniyorum halen media player'dan daha guzel. bu yeni versiyonla birlikte gelen neler var gozunuze carpan. Demek istedigim sey 6 yillik versiyonu upgrade etmeye deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 modern skin güzel ya. ufaltıp yukarıya yapıstırıyorum cok kullanıslı bir hale geliyor. yeni 3 özellik neymiş yazmamışsın[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende classic versiyonu kullanıyorum ama paso update ederim. Yeni gelen bi özellik var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geçin winamp'ı coolplayer var ne güzel onu kullanın.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Slider 3 yeni özellik gelmiş[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi adam sana kaç ozellik gelmiş diye sormuyor ne gelmiş diye soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Masteis, 08 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Slider 3 yeni özellik gelmiş =) way be bu winamp süper bişi olmuş desene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Winamp 5.1 Surround Edition * New: CodingTechnologies AACPlus encoder! The MP3 Killer! Awesome at low bitrates too! * New: Grand Prize Winner of the Internet Surround Music Project! KAJE - Hey Buddy (featuring Afrika Bambaataa) * New: SHOUTcast Wire - A Media RSS Browser and Subscription Service * New: Predixis Smart Playlist Generator (Mix your tracks based on what they sound like!) * New: AOL Radio featuring (((XM))) Free Sampler! * New: CD Ripping now available at 8x in free version! * New: Microsoft WMA encoder * New: Over 200 new Milkdrop presets! Cogu ozellik pro versionu icin 5.11 de sadece bugfix yapmislar. Forumda baslik acinca yepyeni birsey bekledim, oyle super bir degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beğendim skinleri benim eskiler çok sadeydi ya[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vay be! winamp bile parali mi oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iwnamp paralıydıki yani hem free hemde pro versionu var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Free için 3 yenilik var - AOL Radio Featuring XL - SHOUTCast wire podcast directory - Predixis MusicMagic Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar