Masteis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Winamp kullananlar varsa; 3 yeni özellik gelmiş. Güzel olmuş baya. Free olarak veriyor zaten www.winamp.com'de. Güzel olmuş birde 2 skin gelmiş; İlki gene klasik ama rengi daha değişik güzel İkincisi çok ciks olmuş sevmedim
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 guilty gear skin'ide var download
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ben classic skin seviyorum, gerisi cok janjanli geliyor bana[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 +1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :)
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sanirim 6 senedir falan 2.09 kullaniyorum halen media player'dan daha guzel. bu yeni versiyonla birlikte gelen neler var gozunuze carpan. Demek istedigim sey 6 yillik versiyonu upgrade etmeye deger mi?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 modern skin güzel ya. ufaltıp yukarıya yapıstırıyorum cok kullanıslı bir hale geliyor. yeni 3 özellik neymiş yazmamışsın[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Slider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende classic versiyonu kullanıyorum ama paso update ederim. Yeni gelen bi özellik var mı peki?
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geçin winamp'ı coolplayer var ne güzel onu kullanın.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Slider 3 yeni özellik gelmiş[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi adam sana kaç ozellik gelmiş diye sormuyor ne gelmiş diye soruyor
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Masteis, 08 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Slider 3 yeni özellik gelmiş =) way be bu winamp süper bişi olmuş desene...
Djan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Winamp 5.1 Surround Edition * New: CodingTechnologies AACPlus encoder! The MP3 Killer! Awesome at low bitrates too! * New: Grand Prize Winner of the Internet Surround Music Project! KAJE - Hey Buddy (featuring Afrika Bambaataa) * New: SHOUTcast Wire - A Media RSS Browser and Subscription Service * New: Predixis Smart Playlist Generator (Mix your tracks based on what they sound like!) * New: AOL Radio featuring (((XM))) Free Sampler! * New: CD Ripping now available at 8x in free version! * New: Microsoft WMA encoder * New: Over 200 new Milkdrop presets! Cogu ozellik pro versionu icin 5.11 de sadece bugfix yapmislar. Forumda baslik acinca yepyeni birsey bekledim, oyle super bir degisiklik yok.
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beğendim skinleri benim eskiler çok sadeydi ya[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vay be! winamp bile parali mi oldu simdi?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iwnamp paralıydıki yani hem free hemde pro versionu var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Free için 3 yenilik var - AOL Radio Featuring XL - SHOUTCast wire podcast directory - Predixis MusicMagic Playlist
Öne çıkan mesajlar