Churel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yarın gelicek olan server da varmı başlıcak olan? http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=495954&P=1 (başlıkta ilginç bişi oldu anlmadım ehe düzeltilir heralde :)) [Bu mesaj FraX tarafından 30 Ağustos 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 pwp-rp mi??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eng pvp [Bu mesaj FraX tarafından 30 Ağustos 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben acarım fakat haftada 5 saat oynamayla ne yaparım bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 acılcakmı bu bugun sallama gibi gelio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aculmaaaz burningde 5k lag var gene bu arada fdhgjk[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla resmi açıklama sonuçta ama açılmadı hala bekliyorum bende akşama doğru falan da açılabilir diyodu, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 açıldı şu an New PvP Realm! Daliniya, 31/08/2005 We have just added a new English PvP realm in order to accomodate the increased number of players. The new realm, Lightning's Blade, will be a "fresh" realm, meaning there will be no character migration involved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nekadar sıra var cok yoksa gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dolumu bu server baslıı actın cvp ver bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 servera girilmioki peha [Bu mesaj Twisty tarafından 01 Eylül 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 guild kurdum hordesanız nickinizi yazın alım guilde[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Alliance olmayı düşünüyorum.Biraz farklı olsun bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi alliance kim var[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben bugün başlıcam bu serverda muhtemelen de ud mage açıcam arkadaşlarla haumarush tan pek memnun kalmadık açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hexx bişi söleyin de hep beraber takılalım. isimler neler, hangi char lazım onu acalım vs. Edit: En azından pvp-rp gelene kadar. [signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds [Bu mesaj observer tarafından 04 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oyundaki adım symbul ud mage, burda oynayan arkadaşlar beni listelerine ekleyebilirler, şu an için warrior, priest,hunter ve mage var 2 arkadaş daha gelicek sanırım frostwhisperdan sanırım biri rogue biri de shaman açıcak o yüzden observer kardeş sen kafana göre takılabilirsin yani gördüğün gibi her classtan adam var yani :) istediğin classla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehe saols dün halloldu olay :D[signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Güncelleme Tarihi : 07 Kasım 2005[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Öncelikle forumu güncellediğiniz için teşekkür ederim... Ben yeni char açtım lvl 20 druid şu anda varsa alliance tarafında oynayan veya oynamak isteyen beraber takılabiliriz. Ayrıca lvl 60 olup da MC BWL fln yapan varsa da tanışmak isterim 1 aya fln lvl 60 olurum herhalde.Haberiniz ola :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Oh bee türk buldum sonunda eğer benim gibi kendini yalnız hisseden varsa msj atsın türk guildi buldum bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Horde tarafında bir guildimiz var, Ancient Defilers. Şuanlık Zul'Gurub yapabiliyoruz yakında MC'a başlamayı planlıyoruz. 55+ level'da iseniz, devamlı oynuyorsanız guildimize bekleriz. Ayrıca Warrior, Mage ve Rogue slotları tamamen doldu sanırım. Druid, Warlock, Hunter gibi class'lara ihtiyaç var şuan. Ayrıca Türk guildi değiliz, karışık.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm[signature][hline]http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=5889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Güzel bir server horde ve alliance arasında pek dengesizlik yok hatta söyleyebilirimki alliance da daha oturmuş tecrübeli oyuncular var, fazla turk yok. Ancak server hızlı gelişmiş bunun sebebi tecrübeli oyuncuların burda başlamış olması. Server ilk açıldığında yığılma olmuştu ve sıra vardı ancak şu an medium pop. larda geziyor. Kısacası Frostwhisper'dan daha iyi server(kime göre neye göre)[signature][hline] Are you threatening me master jedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fazla türkmü yok:) alliance da baya bi var valla şuan full türkl4erden oluşan bi guilde üyeyim en son 55 kişi falandi 18 20 kişi dvamli online:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar