Disappear Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben 256 kullaniyorum KabloNET avrupa yakasi icin olan 75 milyon falan oduyo olmamiz lazim[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 izmir de 256 yaptırırsam kablo tv 7 mılyon fılan işte onlarla beraber ne kadar olur?bılen yazabılırmı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 256Kbps KabloNet kullaniyorum ve butun odemelerle beraber 90-100 arasi birsey oduyoruz iste.. Bu fiyata Sinirsiz 512Kbps ADSL hizmeti var sanirim. Eger evden tasinirsam tekrar KabloTV ve KabloNet'e uye olmayi dusunmuyorum. Direk 1mbps ADSL ve guzel bir uydu sistemi alicam. KabloNet'ten yedigim kazik cok agirima gidiyor![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 10 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ADSL'nin vaad ettii hız daha yüksek genel anlamda ama performansını görünce ağlamayın. Ben de kablo internet kullanırken "Ya ne sorunu olcak, hem ADSL daha hızlı, mutlaka iyiidr." diyip gaza gelmiş ve ADSL'ye geçmiştim. Şimdi kablo internet ucuzlasın da geçelim diye bi taraflarımı yırtıyosam, görün olayın aslını. Bu arada kablo sux diyen arkadaşa: olllllllllldu[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben surekli oyun oynadigim icin kablonet kullaniyorum 5 yil oldu neredeyse. cok stabil, yasadigim tek problem apartmandaki bi hayvan oglu hayvanin kabloyu kopartmasiydi. fiyatlara gelince, acikcasi adsl kullananlardan duydugum kadariyla adsl rezil durumda, sizin de soylediginiz gibi. hic koymuyor bana adam gibi hizmet alip cok para vermek. tabii ki hos degil, yapabildigimiz herseyi yapmaya calisiyoruz ama sonucta turkiye burasi.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bi de ICQ'ya bağlanamama sorunu vardı bi ara. Ama o da kolay çözülebilir bi sorundu, proxy kullanınca bitiyodu olay. ADSL tam anlamıyla deli ediyo adamı. O kadar ilginç bi bağlantı türü ki, bi sorun 10 dk içinde 4-5 defa kendiliğinden çözülüp ortaya çıkabiliyo. İnsanı sinir harbine sokan şey de aslında bu "oynatmacılık". Örneğin, bi foruma girmişsin, satırlarca yazı döktürmüşsün "Oh be uzun oldu, güzel oldu." diye düşünerek gönder tuşuna basıyosun ve BOM![signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar