facundo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkdaşlar benım sorunum emule kulandım ıcın 7/24 pc mı acıkbırakıyorum dogal olarak gecelerı uydudum zaman pc sesını aşırı derecede duymama neden oluyor bu cıkan sesı pc odamdan daşımadan nasıl halede bılırım en azından bıraz azaltmak ıcın bıle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bilgisayarından bilgisarım çalışmasesimi yoksa fon sesimi çıkyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o sırada emule'nin veri yazdığını farz ediyorum tıkır tıkır tıkır diye hard diskinden mi ses geliyor ? Yoksa fan sesi mi geliyor ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fan sesı gelıo tıkıt tıkıt ses onem lı deıl ona alıştık yanı kısaca fan + dier herşeyın sesını en aza ındırmek ıcın napmam gerek ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 islemcinin fanini degistir. eger pentium varsa ve kutudan cikan fani kullaniyorsan degistirirsen ses yariyariya azalir. Guc kaynagini degistir, kalitesiz olanlarin igrenc bir fan sesi vardir. Kasa fanin varsa, kasayi degistir. icinde hava dolasimina izin veren ve 12`lik tek bir fani olan bir kasa al. ha en guzeli pasif su sogutma.[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 10 Kasım 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 fan sesinin daha az çalışmasını sağlayiblirmsn Speed fan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar