Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gitarim fender strat standart-m.i.mexico... 1.telin kopmasi sonucu tel takimini degisiyim hem incedende temizlerim gitarin kirli yerlerini (nut-fretlerin koseleri fln{kirli biriyim} dusuncesiyle gitari aldiimda ustunde bulunan fender superbullet hedesi telleri (normal tellerde telin bridge kismina tutunan parcasi bi adet ufak alka ;bunnarda silindir seklinde metal parca...) sokujp gibson vintage67 setini taktim buraya akadn normal hersey fakat teller bi cizirdama yapiyo calarken 2-3.perdelerde amfiye baalamadan distortion elde edebiliorum...nut yada saddle problemli olabilir diye dusundum fakat degisiklii yapmadan once gayet normaldi gitar (ayrica gitar 1 aylik daha...hani eskimede soz konusu diil) neden olabile egi-neler yapabilecegim hakkinda bi fikriniz var ise ben delrimeden once bi zahmet :)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tellerin cinsine göre şimdik teller klavyeye yakın olabilir cızırdama yapıosa. ama tabi eskiden yapmıomuş bunu takmışın öle olmuş o zaman ne olur tel takarken belki olmuştur. sen yüksekliğine bak yine. sap ayarınada bak.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 czırdama yapıyorsa manyetikleri indir.köprüyü biraz yukarı kaldırt.sap ayarı gerekmez heralde bişey olmamıştır o kadar.teller uzaklaşsın klavyeden yani biraz.yaklaştırmışındır çok o yüzden[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 işte karşıyakalı gitaristlerin cevapları. dimi met[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dedikleri gibi aldığın teller büyük ihtimalle eski tellerine göre daha kalın bu bridgedeki baskıyı arttırır ve teller fretlere çarpıo tellerin sen 1. perdeye bastığında hiçbirt şekilde cızırtı yapmaması ve kalan 20 fretin hiç birine değmemesi lazım.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yapılması gerken arkasındakı kaagın acılıp vidaların sıkılması yolu ile bridge in biraz yukarıya salınması ve bridge yüksekliğinin ayarlanmasıdır. bence bi gitarcıya götür hemen yaparlar.kendin açma içini dhaa önce yapamdıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Craven, 06 August 2003 18:37 tarihinde demiş ki: işte karşıyakalı gitaristlerin cevapları. dimi met[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle di :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 frete çarparsa verdiği cızırtı amfide duyulmaz.eğer 1. frete çarpması gibi bi sorunsalı warsa evet ya sap ayarı yada köprüyü biraz kaldır ama gitarcıya götür bence[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sonuç oalrka gitarcıya götürsün sap ayarı gerekir mi bilmem ben teknik olarak söledim 1. perdeye basınca her fretten minimum açıyla geçio temiz ses çıkıosa hiç bi yere çarpmaması lazım. eger 1 de temizse başka bi perde de cızırdıyorsa şayet sap ayarı gereklidir.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yok olay amfiye baalanmamis halde ... arti bridge yada saddlleri sadece ufleme yolu ile temizledim...hani ondan mi kiillandi alet nedir bilmemki :) bide yurt disindayim gozunu seviyi,m turkiyem 2 saatte beyolunda bi 15 dkda yuksel ustadaydim simdi peheey..neyse saolun.. artik ayin 17sine kadaar bole fretlere carpa carpa practice naapalm :)) saolun ozen ve sefkat (?)icin[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 nerde oturuosun ?[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 erenkoy[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zıt?[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 check pm[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bkz: sözlük başlığını andıran threadler[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Kendersever, 06 August 2003 18:24 tarihinde demiş ki: ...calarken 2-3.perdelerde amfiye baalamadan distortion elde edebiliorum... O gitarı hemen anlayan birine götür kardiş. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ayrıca eşiği yükseltmek cızlamayı engellemek için en eski ve işe yarar yöntem midir? Bennnce ööledir.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yok yok cozdum olayi site public computer binanin eve gidince gitari bi daha bi inceledim sonra koprunun govdeye yapismis halde olduunu farkedip 1-telleri gevsettim... 2-arkadaki plastik parcayi cikardim 3-kopruyu hafifce pas parmakla arka taraftan ittirerek yukselttim..o pozisyonu bozmadan diger elle koprunun altina 1 cm kalinllinda kaat sikistirdim... 4-arkayi kapattim.. 5-akordu duzelttim..mis gibi oldu (zati akordu duzeltirkene kaatlar dusuyo kopru dahada yukseldii icin..sonra koyveriyo kendini bi iki gune kadar...) 5 adimda kabizlar icin tel degisiklii sonucu ortaya cikabilen sorunsallardan birine cozum hesaabi ilgi ve alaka icin herkese tessekkurler... p.s:ayrica aklima geldi bu sitede bayaa canoymus nette gezinirkene buldum depe deppe kullaniniz...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar