Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi çapımda fitness

kingpin

Öne çıkan mesajlar

günde düzenli olarak;
3x20 şınav
3x40 yarım mekik
3x20 (bacak kaldırma ne olduğunu bilmiyorum bunun __ halden L(90 derece sola çevir) hale gelme durumu)
3x20 (Fransız dumbbell)
birde sol kol ile sağ kol arasında pazu farkı var onu dengelemek için;
sol kola 3x10
sağ kola 1x10 basıyorum güde

esas soru:bu yaptığım egzersizler boy uzamasını engeller mi / kısaltır mı ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaptığın egzersiz ile ne boyun uzar ne kısalırsın ne kolun şişer ne biyerin en fazla bi hafta sadece kendinin farkedebileceği kadar bi değişiklik yaşarsın vücudunda
bi spor salonuna yazılmak ve bunu hayat tarzı haline getirmek bence çok keyifli haftada 3 gün yeter okul ve hayat stresinden arınıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

boy uzamasını engellemez... kısaltmaz hatta yavaşlatmaz bile diyebilirim... çok tekrar yapıosun ve kemiklere bi yük bindirmiosun (spuat ve bezeri haraketlerde yapmıosun anlaşılan) ... zaten body boyu kısaltmaz, uzamasını yavaşlatabilir... eğer boyunun uzamasını istiosan barfix çek...

[Bu mesaj tilki tarafından 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şimdi şöle diyim bu yaptığım hareketler gelişme sağlamıyor ne demek onu anlamadım şınav çok sağlıklı olmakla beraber göğüs, omuz ve kol kaslarının bir kısmını geliştiriyor, onun dışında dumbbell 10 kg var evde.Body salonuna gidip şişmek istemiyorum ideal kas yapısına sahip olmak istediğim için evde sadece idare ediyorum ilerleyen tarihlerde gerekirse gideriz tabi.Benim boyum 1.66 (Kasım da 18 e basıcam 19 dan gün almaya başlıcam) en fazla 20 yaşına kadar uzar heralde oda olsa olsa 4 cm falan diye düşünüyorum zaten az olacak bu uzamayıda engeller mi diye sormaktı yegane amacım nasıl geliştiriceğim konusunda yardım almak değil :) tabiri caiz ise body salonlarında büyüdük :p
onun dışında sağ kolum sol kolumdan bariz bir şekilde daha kaslı o yüzden sol kola daha fazla basarak dengelemeye çalışıyorum bunun neresinde bir sorun var? [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj kingpin tarafından 23 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Boyu verdik bir daha verelim 1.66 :p kilode 73 şuan kasım ayında da akupunktur a başlamayı düşünüyorum.Adama benzicez yani :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dengelemek için yaptıgın yanlıs.
ikisine de aynı ağırlık bas.
Boyu kusaltan aletler atına girdiğin aletlerdir onları da sadece fitness centerlerde bulursun genellikle bacak felan çalışmak içindir veya halter gibi aletler kısatır.
ayrıca hiçbir zaman kimsenini pazuları dengeli olmaz .[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...