Soulless Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Requiem for a Dream[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Nightwish gothic metaldir.(genellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Nightwish Opera Metal bi kere =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Berk yok öyle bisi ehe yaratamazsın sen tek başına :P Bi kere Nightwish kurulurken Tarja bana sordu ne yapalım die :)[hline] The wind it blows around her hips His blood drips from age old lips Hair so dark it holds the night And conceals the dreaded light “The night is my strength thy blood is my life Come slit my wrists, let me be your wife” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: Emaleth, 13 Ocak 2003 13:08 tarihinde demiş ki: industrial goth istiyorsan yamacıma gel cicim, ilacın bende :))) öncelikle hocico öneririm, kazaa'da var parçaları. efendim suspiria fena diil, birkaç bir şeyler bakabilirsin. wumpscut öneririm, bence çok iyi. hmmm, bunlardan gayrı, 13 candles tavsiye ederim, ama o pek bulunmuyor, arıycan... efendiciime söyliim, rosetta stone olabilir, switxhblade symphony bence çok güzel ama bu daha ziyade gothic'e kaçıyo industrial parçaları olmakla birlikte. bu yazdıklarımın hiçbiri "metal" diil, kulağın gothic'e yakınsa ve industrial seviyorsan takılabilirsin. beğenirsen haber et, daha yaziim :) Ema, You Are a Goddess switchblade ve rosetta stone dinledim, cok guzeller, ozellikle switchblade - wallflower switchblade - blood knuckles* rosetta stone - fear hocico yu bulamadim ve evet biraz daha onerirsen baska varsa bildigin gruplardan, cok makbule gecer ;) *super sarki[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 bak bakalım bi buraya o zaman :)) tık! [Bu mesaj Emaleth tarafından 24 Ocak 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 undying menu müziği[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 efenim bayadır severek dinlediğim 3 şarkıyı buraya yazmak aklıma geldi: Hellraiser - Hellbound Heart (klasik) Hellraiser filmlerinde sıkça çalar, korkutucu değildir ama çok hoş melodisi vardır özellikle ilk 2 filmi izlediyseniz atmosfere anlam katar. Orbital - Event Horizon (techno) Bunun tam adını bilmiyorum, bu şekilde kazaa dan buldum.1 dakika 57 saniye, topicin ana şarkısı bu olsa gerek çünkü hem industrial(aslında techno daha çok bence) , hem gothic hem de horror, hatta 12 den sonra evde yanlız ve karanlıktayken bu şarkıyı dinlersem ne yalan söyliim tırsıyorum , yine bu şarkıda da filmi izlemiş olmanız atmosfer katar.İlk 35 saniye geçince rahat dinleyebiliyorsunuz çünkü cım tıs cım tıs techno gibin oluyor, atmosfer bozuluyor.Orbital'ın yanında Michael Kamen mıdır nedir işte S&M deki orkestra şefi amcamla birlikte yapmışlar. Hellraiser - Theme (klasik) Bram Stoker's Dracula müziklerine taş çıkarır nitelikte gothic bir çalışma, hellbound heart'ın aksine tam horror.[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 cradle of filth - human a inspired to nightmare[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Stratovarius - Guitar concerto aradığın şey diil ama seveceksin güven bana enstümental süfer bir şey ama gotik diil işte.[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende fuxoring nitroglycerine banana metal şarkıları istiyorum var mı bildiginiz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Birde bi ara denk geldiim Midnight Opera isimli grubu öneririm Laibach ta eğer enstrumental istremiyorsan süper uyar. Bide "Diamanda Galas" diyecemde yok demiim fenalık geçririsin experimental bi hadise çünkü.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 After Forever , Tristania , Darzamat , Thy Sins Of Thy Beloved , Adorned Brood , Within Temptation , Therion , Nightwish bu kadar yeter sanırım ...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bella Morte, Nosferatu. Ama aslında en iyisi yine klasik müzik. Nocturne'leri (Özellikle Bach Derim) dinle bi bakalım.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar