Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapmayın

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

diil cs olmuyo çürütene kadar diil tüm parmakları kırsan o acıya konsantre olsan unutuyosun etrafında olan biteni ama yine kafan allak bullak anasını bacısını diyosun bu hayatın ki harbidende böyle.[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE.
Sosyal ağlarda paylaş

@Angel

yanlız derken ?!

yanımda kimse yok ; hayatımdada kimse yok : )[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 09 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşınız için üzücü bi durum olan birşeyi ne telefondan ne msn ne mesajla ne telgrafla ne trenle nede traleybüs ile söylemeyin.
Ben yaptım.Şu an evde olduğu için telefondan söyledim hemde en ince tavrımla en mükemmel konuşmamla. Ama yinede üzülmemesine yetmedi.
Yanında olup saçlarını okşamak lazım yerinde öpmek..
oof ofsen bunları yenimi ogrendin:D:D:D
[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi arariz...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 10 Kasım 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...