Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Massive attackın yaptığı soundtrackleri arıyorum birtürlü hepsini bulamadım , bu konuyla ilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :-)[signature][hline]Nebula'da Bir Depresik Manyak... Şimdi Burda o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fanı değilim de Angel'ı bilirim çok güzel bi soundtracktir. diğer bildiğim sarkıları karma coma teardop[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 The Insider (1999) : "Safe From Harm (Perfecto Mix)" as Grantley Marshall The Matrix (1999) : "Dissolved Girl" / as Grantley Marshall Pi (1998) : "Angel" danny the dog aka unleashed 1. opening title 2. atta' boy 3. p is for piano 4. simple rules 5. polaroid girl 6. sam 7. one thought at a time 8. confused images 9. red light means go 10. collar stays on 11. you've never had a 12. right way to hold a spoon 13. everybody's got a family 14. two rocks and a cup of water 15. sweet is good 16. montage 17. everything about you is new 18. the dog obeys 19. danny the dog 20. i am home 21. the academy büyrün.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 seviyorum yaaaaaaa çok ii bişe bence herkes dinlemelidir..................[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kesinlikle mükemmel müzik yapıyorlar gerçekten karanlık hoşuma gidiyor. "Inertia Creeps" Recollect me darling raise me to your lips Two undernourished egos four rotating hips Hold on to me tightly I'm a sliding scale Can't endure then you can't inhale Clearly Out of body experience interferes And dreams of flying I fit nearly Surrounds me though I get lonely Slowly Moving up slowly Inertia keeps She's moving up slowly Slowly Moving up slowly Inertia creeps Moving up slowly She comes Moving up slowly She comes Moving up slowly Inertia creeps Moving up slowly She comes Moving up slowly Moving up slowly In my home no chrome as clear as See me now with my nearest dearest Been there when I'm over careering Room shifting is endearing Between us is our kitchen Would you found my irritant's itching Been here before Been here forever Moving up slowly Inertia keeps Moving up slowly Inertia creeps Moving up slowly Inertia keeps Moving up slowly She comes Moving up slowly Moving up slowly She comes moving up slowly Inertia creeps moving up slowly She comes I make no sound in my eidertown Awake I lie in the morning's blue Room is still my antenna in you Nylon burns the bedspread with two Gravity's zero see me stall I bounce off walls lose my footing and fall It can be sweet though incomplete though And the frames will freeze See me on all four's It's been a long time She comes She comes I want to :) you She comes I want to :) you She comes I caught your radio waves I caught your radio waves Will you take a string Say you string me along Say you string me along Say inertia creeps Inertia creeps and she comes Say she comes Say she comes Say she comes Say she comes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Neci bunlar? :) (Hiç sevmem böle şucu bucu filan olaylarını.)[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 trip hop'ci bunlar uzerinize afiyet.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 jackal filminde de vardı bitane şarkıları, ama adını unuttum şimdi.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: sir, 09 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki: jackal filminde de vardı bitane şarkıları, ama adını unuttum şimdi. Superpredators[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 böle rapçi zencinin girdiği şarkılarını hiç sevmiyorum[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 trip hop un raple ilgisi yok. kelime hip hopa benzesede cok farkli birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oldum olası ısınamadım Trip-hop'a çok yapay geliyor...Keza Portishead falan da aynı sevemedim bir türlü...Çok da dinledim ama olmuyor :([signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gercekten kalıteli müzik yapan ii bir grup[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar