Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Folloş Msn

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Msn de cidden bi problem war genelde 7.5 de oluo ingilizce turkce farketmio.Bende cable kullanıyorum fakat 7.5 de dusup aradan 30 sn sonra tekrar baglanmaya baslıo,yada yazdıgım iletiler gonderilemio.En sonunda ingilizce 6.2 yi yukledım aynı sey dewam edıo. Bi sorun oldugu belli..
Sosyal ağlarda paylaş

gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Sosyal ağlarda paylaş

Emule, Torrent, DC++ ya da benzeri P2P yazılımlar kullanıyorsan, hattının maksimumunu kullanmasan bile bir noktada hattın kilitlenecektir illa ki.
Sadece DL yapsan tamam, UL işin içine girince ADSL fena çakılıyor.

Bende 2Mbit var, Emule'yi açarsam (ki nefret ederim kendisinden. hatta kurmam bile arkadaşın işi olmasa) maksimum 1 saat dayanıyor hat. UL veri yollamaya başladıktan sonra, 1 2 saatte hat kilit.

Ha şimdi çıkıp "Yo ben çok kullanıyorum, süper valla, hiç sorun yok. Garanti sorun sende" diyenler olacaktır bana. Size istisnalar kaideyi bozmaz, ayrıca eşek hakkında değil, ADSL hakkında konuşuyorum diyorum.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
Sosyal ağlarda paylaş

benim 4-5 gün değil, daha uzun süredir, haftalardır falan olmuyo.
ama belki de sorun oldugu zamanlar ben nette olmuyorum bilemiyorum (:
en son gecen senenin sonlarında bi yurtdışı sorunu olmuştu eski kız arkadasımla konusurken msn durmadan gidiyodu kafayı sıyırmıştım o gün. bir daha o kadar kötü bir sorunla karsılasmadım cok sukur.
ama yine de http://telekoma.kafamgirsin.com =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fixxer, 08 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı

sende skype kullan msn e fark atar sesli ve görüntülü herbişiyde basar ama öyle oluncada klavye işlevini yitiriyo:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fixxer, 08 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı

oha gtalka konuşma özelliği yok diyosun
bi adına baksaydın bari programın??
talk zaten konuşmak demek yani onun çıkış amacı sesli görüşme
ayrıca video konfresans imkanı da sağlanıyor patch gibi bişey yapınca...

onuda araştrıcam sonra bryada yazarım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...