hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu msn yine düşüp düşüp durmaya başladı mesajlarda doğru düzgün gitmiyo ne zaman herkes gtalklı olcak ya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o zaman sorun ne ip rset falan da olmadı adsl kaç gündür tam güç çalışıyor böle bi sorunda yeni zırtladı zaten[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben de de yok arada g'rm'yo ama sorun olmuyo pek[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Msn' e birşey oldu sandım, korkuttunuz beni.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 folloş gtalk[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 belki bağlantın anlık gidip geliyodur şahsen bana oluyor[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o nası oluyor? ayrıca dl falanda var yani sanmıyorum öle bişey olduğunu ipim de sabit[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Msn de cidden bi problem war genelde 7.5 de oluo ingilizce turkce farketmio.Bende cable kullanıyorum fakat 7.5 de dusup aradan 30 sn sonra tekrar baglanmaya baslıo,yada yazdıgım iletiler gonderilemio.En sonunda ingilizce 6.2 yi yukledım aynı sey dewam edıo. Bi sorun oldugu belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Emule, Torrent, DC++ ya da benzeri P2P yazılımlar kullanıyorsan, hattının maksimumunu kullanmasan bile bir noktada hattın kilitlenecektir illa ki. Sadece DL yapsan tamam, UL işin içine girince ADSL fena çakılıyor. Bende 2Mbit var, Emule'yi açarsam (ki nefret ederim kendisinden. hatta kurmam bile arkadaşın işi olmasa) maksimum 1 saat dayanıyor hat. UL veri yollamaya başladıktan sonra, 1 2 saatte hat kilit. Ha şimdi çıkıp "Yo ben çok kullanıyorum, süper valla, hiç sorun yok. Garanti sorun sende" diyenler olacaktır bana. Size istisnalar kaideyi bozmaz, ayrıca eşek hakkında değil, ADSL hakkında konuşuyorum diyorum.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben de kablo ve 7.5 kullanıyorum olmuyo oyle bişey uzun zamandır.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: toggie, 08 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ben de kablo ve 7.5 kullanıyorum olmuyo oyle bişey uzun zamandır. Ewet banada 4-5 gundur olmuyo hayret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 benim 4-5 gün değil, daha uzun süredir, haftalardır falan olmuyo. ama belki de sorun oldugu zamanlar ben nette olmuyorum bilemiyorum (: en son gecen senenin sonlarında bi yurtdışı sorunu olmuştu eski kız arkadasımla konusurken msn durmadan gidiyodu kafayı sıyırmıştım o gün. bir daha o kadar kötü bir sorunla karsılasmadım cok sukur. ama yine de http://telekoma.kafamgirsin.com =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Topluca ICQ'ya geri dönüş yapalım :)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hey gidi aysikû hey.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 icq süperdi neden bıraktı insanlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 numarası iyi olmayanlar kıskanırdı bizi ahhh ah[signature][hline]aynali kemer ince deve uçan kurbaa duştu göle seher vakti bir derede bulundu... C&E Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fixxer, 08 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı sende skype kullan msn e fark atar sesli ve görüntülü herbişiyde basar ama öyle oluncada klavye işlevini yitiriyo:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bencede tekrar icq dewrimini acmak lazım.skype fln bayıyo adami.icq da da goruntu fln kullanabiliosun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 icq da skype da bayıyor. msn kral ya vazgeçemem.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 msne hep küfür ederim ama vazgeçemem tıpkı istanbul gibi :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fixxer, 08 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: gtalk gtalk dıyorlarda ne seslı konusma ozellıgı var nede kameralı ee ben hatunla konusacam hatunu gormek ısteyecem goremıyecekmıyım yanı allah allah MSN Rules abi ne kadar dandıklık cıkarsada euheuhue gercı pek dandıklıgını gormedım en azından bana rastlamadı oha gtalka konuşma özelliği yok diyosun bi adına baksaydın bari programın?? talk zaten konuşmak demek yani onun çıkış amacı sesli görüşme ayrıca video konfresans imkanı da sağlanıyor patch gibi bişey yapınca... onuda araştrıcam sonra bryada yazarım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gtalk görüntülü sohbet için patch[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 #363079 uinim halen bende ama gelen giden yok.benide pek birkalamio acikcasi oyle bos bos duruo zavalli uin[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar