Feradot Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 http://www.turfbattles.com/ Bu oyunu yüklüyorum,sitenin sayfası yenileniyor sanırım,birkaç gün önce clienti bile download ettirmiyordu.az kaldı oyun hakkındaki görüşlerimi oynayınca yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen yazmamıssın 2 saat 15 dk sora bitio benim dl. oyuna girip bakarım yazarım size nedir nasıldır vs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bi an once anlatsanız ona gore cekeyım :D:D Oynayacak oyun bulamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ee nasılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İki tane ırk var,üç tane sınıf var,blade warrior ,fist warrior ve red wizard bunlar human ırkında öteki ırk nephilim archer ve blue wizard var.Üçincü bir ırk daha ilave olabilir,oyuna gemide başlıyoruz. hangi ırksak onun karşılama komitesi var teleportla şehire gidiyoruz, bikaç yaratık kesiim dedim basladım kesmeye biri geldi iki alev attı öldürdü beni birden oynama isteği kayboldu bu PK oyunda var yada hile yaptı tam bilemicem , lvl atlayınca 10 puan veriyor ne istiyorsan yükselt,oyunu beyenende olur.Oyuna başlayanlar için gemiden çıkmak için geriden koşup zıplayınca çıkabilirsiniz,deneyip kendiniz karar verin ben beyenmem siz beyenirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben ilk başladıgımda gemiyi etrafı filan gordum bi lineage2 havası sezinledim ama sonra hemen kayboldu. Oyunda rest olayı yok snrm yada ben beceremedim. hic oturmanıza gerek yok. Bunun yanında lvl atlamak su anda cok kolay. Oynamaya başlayınca oynatıyor. Zaman geçirmek için ideal. Bence denemelisiniz ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Download kısmına giriyorum ama log in ol diyor.Home e tıklıyorum log in oluyorum.Downloada girince tekrardan log in ol diyor.Ne biçim iş bu yaf.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Aynısı banada oluyor indiremiyorum ne yapmam gerekiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Oynamamak gerekiyor.Baksana bir download için o kadar kastıklarına göre.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Download bölümü normale döndü,clienti yükleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yeni bır oyun bulduk galıba oynuyalım az bakalım[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 girdim baktım yarmaz[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bi işe yaramaz.10 dakika oynadım ve direkt sildim oyunu.Eciş bücüş bi oyun.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar