elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bugün tekrar accountumu ödemeye kalktım bi kartla 2 kere girdim yanlış dedi başka bi kartla girdim sonra bu hatayı verdi You have reached the maximum number of attempts (3) to enter your card information. Please do not enter the information again for 24 hours, or the security feature will be activated and your card will be blocked for a period of up to 72 hours. If you have any questions, please contact our Billing Support team team via benim anlamadığım şey sadece o kartla mı girmeyeceğim yoksa kredi kartı ödemesi yapmayacakmıyım bi daha 24 saat boyunca herhangi bi kartla eğer öyle ise saat gece 12 den sonra tekrar yapabilirmiyim? 12 saat dolmuşmu oluyor?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1 gün bekle gene dene[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi demek istediğim başka kredi kartı bulabilirm yane onunla girersem birşey olurmu? bilmiyorumki öğrenmek isteğimde o benim onun sorunu yok çünkü uyarı kredi kartınamı geliyor yoksa accountumamı?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 acc 3. denemenden itibaren 24 saat botunca acc kitlendi[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 4. kez denersen 3 gün kitli kalır account[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eger dogruysa kitli kalmaz![signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ben başka bi kartla girdim gene aynı hatayı verdi ama gene 24 saat sonra gene deneyin dedi 3 gün fln demedi yane peki bi sorum daha var bu kredi kartının sadece interenete açık olması yetmezmi yurtdışına falandamı açık olması lazım? lütfen yardım kafayı yiyom burada.bide ben accountumun ne kadar kitlendiğini nereden öğrenecem??? [signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? [Bu mesaj elazul tarafından 09 Kasım 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla bankalar abudik gubudik uygulamalara geçtiler sormak lazım mesela artık yurtdıiında harcama olunca arayıp onay isityorlar yurt içinde 100 milyonu aşan harcamalarda arayıp onay istiyorlar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yane bu ödeme hangi kategoriye giriyor? ben şimdi napacam kredi kartımı nasıl yapayım yurtdışımı açık olması lazım yoksa internetemi? birde nereden öğrenecem ben acountum 1 gün yada 3 gün kiltli kaldığını?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 butür durumlarda standart1 gündür bankayla görüş[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya iyide ben şimdi ne zaman tekrar ödeme yapabileceğim? account kitli kaldı ise bidaha yanlış girersem iyice sıçarım accountun kaç gün kilitli olduğunun nereden öğrenecem ben?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evladım laftan anlamıyormusun kredi kartı 3. kere hata verdiği andan itibaren 24 saat boyunca acc kapalı sonra yeniden deniyebilirsin[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 e abicim sen benim demek istediğimi annamadım heralde ben 3 kere girdim sonra birdaha girdim gene aynı hatayı verdi bidaa denerseniz dio hala...benim anlatmak istedğim şey abicim: 10 kerede yanlış girsem gene 1 gün sonramı tekrar girmem lazım? 4 kere yanlış girdim çünkü ve gene 1 gün sonra deneyin dedi[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yanlış girmen ile alakası yok banada olmuştu, kendi kredi kartımı kabul etmedi ve bir gün acc kilitli kaldı sonra aynı kartı kabul etti Blizzrard ın işleri işte otomatik ödemeyi seçersen bu problemlerle karşılaşılmıyor her ay otomatik çekiliyor ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 3. den sonra 1001 kere girsen 24 saat yani 3 den sonrası sayılmıyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya peki cwp yokda benm korktuum şey accountumun tamamen silinmesi gibi biişi olması imnaksız dimi? 5kerede yannış girsem bigünde anca 24 saat sonramı deniyebiliyorum?birisi 3 gün dedi çünkü[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 24 saat diyor ama bende 5 6 dakika sonra açıldığıı oluyordu =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar