nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ares :D ss cekmeyi unuttum ama karuslar cok zayıflamıs :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 giden 50 defans 1xx hp yaf abartma xD[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw valla millet don kilot kalmıs hele su lord_mozard varya gorunce kırıldım ya adam meteor ile 680 vurdu :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 peh lem ciddi abartion o '' r '' ile vurusudur xD adamin sadece tek rol u silindi[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahhh ss alsaydım kecke gorurdun sende valla ben mozard damagayei gorunce dedim 1000+ vurdu yine diye kacıyom daha fazla damage almamak için bir baktım 680 sasırdım :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok abi wreath of erenion +8 i duruo o kadar az damage Lol sanmiom[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dedim ya bende cok sasırdım ya :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 elindeki staff wreath of erenion muydu ? yani annasilio wreath of erenion +6 dir en azindan +8 silinse bile ki o adam +6 ile 600 den fazlasini vurur[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Sackville o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla karus town giremedigim için elindekini goremedim :D ama dedigim gibi o adam damageyi vurunca ben 1000 ustu vurdu lan dedim bir baktım :D sasırdım partiden yazıdyom adamlar hadi lan diyo :D neyse mozard eziqi ile karsılasırım nede olsa bidakine ss alam bari eziqden :D[signature][hline]endless_nightnare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar