ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 500 milyon filan veriyimde üstüne başına bişeyler alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aliyim valla ya bıktım bu hayattan şu taş gibi, makyajlı, solaryumlu, boyalı saçlı hatunlar yüzüme bile bakmıyolar, çıkamadım kabuğumdan asosyal oldum bakir kaldım bap plz yardım kthxbye[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Saçma bi düşünce bence...Neyani şimdi ben Armani,Versace veya o tip pahalı elbiseler giyiyorum diye Aptalmı olucam...Kimse sana aptalsın veya kimse o tip insalara aptal demedi demeyin...Herkesin kendi zevki kendi tercihi... O zaman hepimiz converse ayakkabılarımızı giyelim piercing takalım kotun götünü başınıda yırtalım gezelim...:hmm: ''Zevk ve renk meselesi tartışılmaz'' Dipnot : Etiket elbiseler giyip ben gralım yakışıklıyım tarzı olan insanlar var...O konuda haklısınız... [Bu mesaj Thealon tarafından 10 Kasım 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar