Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire the Requiem Oyuncu Araniyor


Marlak

Öne çıkan mesajlar

Hafta sonlari herkese uyan zamanlarda oynandigimiz oyuna oyuncu ariyorum. Oyun vampire the requiem ve de Prague sehrinde 2005 yilinda geciyor. Su an bir kac oyuncu var.
Oyun hakkinda sorusu olan mesaj atabilir yada buraya yazabilir. Genel bilgiler ise soyle:
Karakterler genelde yasa disi isler ile ugrasiyorlar, oyun mafya tabanli geciyor. Sehirde yogun bir elder populasyonu var, bunlar artik insan islerinden ellerini ayaklarini cekmisler, genelde isleri neonateler yapiyor. Humanity genelde playerlarda dusuk (5, 6 falan) vede diger storyteller oyunlarinda bulunan supernaturaller vede bir kac tane benim yarattigim yan varliklarda arada boy gosteriyor (bilenler icin bunlarin fomori falan gibi oldugunu soyleye bilirim zaten kirk yilin basinda bir cikiyorlar).
Oyunda sabit bir hikaye yaratmiyorum, kendi islerinizi oyuna entegre edebilirsiniz (mesela bir karakter insaat mafyasi, insaatlara falan cokuyor normal kindred islerinin disinda).
Karakterlerde bayagi guclu karakterler (150 xp civari) ama yanlis anlasilmasin sehirdeki elderlarin yaninda zaten bayagi neonate kaliyorlar bu xp genelde background almak icin iste ally resource gibi, zaten yeni vampir sisteminde 150 xp eskisi gibi camis karakter yaratamiyor normalden neredeyse iki kat fazla xp gidiyor dotlari alirken.
Birkac homerule var bunlar genelde ally ve contactlar icin.
Son olarak diger playerlar ile uyumluluk gosterebilecek oyuncular olursa sevinirim. Sonucta bu bir oyun kimseyi rencide edici davranislara gerek yok (roleplay yaparken kaba olmak zaten normal nede olsa low humanity falan).
Genelde 22-23 yasinda bir grubuz. Yas olarakta genelde 18 alt sinir olarak dusunuyorum (oyunun dogasi geregi). Istanbul Anadolu yakasinda oturuyoruz ama zaten herhalde pek sorun olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...