tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. lan lan ben tanıyorum yavaş gelin diom katil yapcanız ya..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Topic "hatun şöyle taş böyle taş amanın allah yandım babam" topicine dönmesin yanlız tek ricam o... Post atarken dikkat edelim o içerikte bir şeyler yazmamaya:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahaha helal olsun delikanlı bir kardeşimiz mişsin bak sahiplendin hatunu 2 dakkada :) tuttum bu davranışı ahah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yok canım ne sahiplenmesi, alakası yok yani paticik kurallarına ters düşüyor ve garbıçı boylayacağız diye diyorum:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 öeh yani kim bu kız bea 50 kere izledim reklamı farketmemişim bile birisi resmini koysada anlasam akşam akşam kafamda kaldı...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Nie abi yalan mı söyliyim şimdi yukarda Allah var çarpar adamı. Hatun güzel kardeşim yiğidi öldür hakkını yeme yani.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Antimodes52, 04 Kasım 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Yok tellos geyik yapıyordu sanırım ya, daha kesin bir şey yok. yav bunlar hala geyık sanıcaklar sen yapma bari geyik meyik deil hoş bir bayan kardeşiniz o sizin[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Neyimiz kardeşimiz mi? Yok abi benim kardeşim falan değil kardeş falan istemiom ben :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pepsi twist reklamındaki uyuz limon olma yolunda hızla ilerliyorsun davion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Olabilir. Sende şeftaliye benziosun gitgide.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Davion'u seviyorum açıkcası ama neden? .tk domainlerinde ki banneri nasıl kaldıracağımı onun sayesinden öğrendim. ama başka bi neden yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sevmeyin beni kardeşim. Ben merveyi seviyorum aha bak filmini bile buldum http://rapidshare.de/files/2957730/Ayran_Reklami_Matrax1907.wmv.html Süper kız ya.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Benden daha hevesli adamlar çıktı vaz mı geçsem ya:) maşallah videosunu çıkardı iki saniyede yuh[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sizin gib pati kardeşligini .. tobe tobe yav reklam cekileli olmuş bir yıl ne soruysoun antımodes oufff gitti[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 google com a merve sevi yazmayı bilmiyo musun abi. çıkan 3. link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://rapidshare.de/files/2283270/merve_clip_1_by_matrax1907.wmv.html ---->24,3 MB http://rapidshare.de/files/2282250/merve_clip_2_by_matrax1907.wmv.html ----> 16,9 MB http://rapidshare.de/files/2281457/merve_clip_3_by__matrax1907.wmv.html ----> 9,46 MB http://rapidshare.de/files/2283467/merve_clip_4_by_matrax1907.wmv.html ----> 6,16 MB http://rapidshare.de/files/2283691/merve_clip_5_by__matrax1907.wmv.html ----> 4,54 MB http://rapidshare.de/files/2301615/merve_clip_6_by_matrax1907.wmv.html ----> 6,90 MB[signature][hline]!!!nisriG MafaK [Bu mesaj Davion tarafından 04 Kasım 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 merve sevi yazmayı ben ogretiim ama hadi ajasnısı bulun bakım yada nerelere takılıyo bu kız onu bulun bakalım google bulabılecek mı hehe:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 olmadı eksisozluge bak merve sevi diye bak gor hastası çokmuş. kız sütaş ayran reklamında king of queens deki kadını andırıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 davion nooluyoruz oleam :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ararım bi ajansı kardeşim ben merve sevi ile çalışmak istiyorum derim. Ben bulamasamda zaten onlar biliyordur hangi ajansta oldugunu :) Ve doğal olarakta aynen şöyle derler. PatiAjans Sekreteri : Beyefendi Merve Sevi hanım bizimle çalışmıyor kendisi ..... ajansına bağlı. Davion : Teşekkür ederim hanımefendi sen hangi ajansa bağlısın PatiAjans Sekreteri : Efendim anlayamadım beyefendi. Davion : Sarışın mısın PatiAjans Sekreteri : Aaa evet nerden bildiniz. Davion : Ben herşeyi bilirim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki: davion nooluyoruz oleam :) hastayım abi bu kıza şimdi aklıma geldi :D Omuz omuzda seyrediom valla o zenci cocukla basketbol sahasında bulustuklarındaki sahneyi hala unutamıyorum :) O sahneyi bulmam lazım Kanal D'ye mail atıcam. Olmadı orada staj gören birine para yedirip o bölümün kopyasını bulucam.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aradıktan sonra merve sevinin evinin adresine kadar bulursun. sorun degil ki telloscum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Aslıdan Deniz Seki daha güzel :) Bide bu sıralar böle kiloda aldı süper oldu valla. Du ben bi Doyamadım klibini seyrediyim :P[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 02:29 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/2957730/Ayran_Reklami_Matrax1907.wmv.html Süper kız ya. Emegine saglik kardes + reput[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar