Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ritmix reklamındaki kız kimdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

lan lan ben tanıyorum yavaş gelin diom katil yapcanız ya..[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
Topic "hatun şöyle taş böyle taş amanın allah yandım babam" topicine dönmesin yanlız tek ricam o... Post atarken dikkat edelim o içerikte bir şeyler yazmamaya:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
ahaha helal olsun delikanlı bir kardeşimiz mişsin bak sahiplendin hatunu 2 dakkada :)

tuttum bu davranışı ahah.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
öeh yani kim bu kız bea 50 kere izledim reklamı farketmemişim bile birisi resmini koysada anlasam akşam akşam kafamda kaldı...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 04 Kasım 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
Yok tellos geyik yapıyordu sanırım ya, daha kesin bir şey yok.

yav bunlar hala geyık sanıcaklar sen yapma bari geyik meyik deil

hoş bir bayan kardeşiniz o sizin[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
merve sevi yazmayı ben ogretiim ama hadi ajasnısı bulun bakım yada nerelere takılıyo bu kız onu bulun bakalım google bulabılecek mı hehe:)[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
Ararım bi ajansı kardeşim ben merve sevi ile çalışmak istiyorum derim. Ben bulamasamda zaten onlar biliyordur hangi ajansta oldugunu :) Ve doğal olarakta aynen şöyle derler.

PatiAjans Sekreteri : Beyefendi Merve Sevi hanım bizimle çalışmıyor kendisi ..... ajansına bağlı.

Davion : Teşekkür ederim hanımefendi sen hangi ajansa bağlısın

PatiAjans Sekreteri : Efendim anlayamadım beyefendi.

Davion : Sarışın mısın

PatiAjans Sekreteri : Aaa evet nerden bildiniz.

Davion : Ben herşeyi bilirim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
davion nooluyoruz oleam :)

hastayım abi bu kıza şimdi aklıma geldi :D Omuz omuzda seyrediom valla o zenci cocukla basketbol sahasında bulustuklarındaki sahneyi hala unutamıyorum :) O sahneyi bulmam lazım Kanal D'ye mail atıcam. Olmadı orada staj gören birine para yedirip o bölümün kopyasını bulucam.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Mesaj tarihi:
Aslıdan Deniz Seki daha güzel :) Bide bu sıralar böle kiloda aldı süper oldu valla. Du ben bi Doyamadım klibini seyrediyim :P[signature][hline]!!!nisriG MafaK
  • Yeni Oluştur...