Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ritmix reklamındaki kız kimdir?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

said:
Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

lan lan ben tanıyorum yavaş gelin diom katil yapcanız ya..[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

öeh yani kim bu kız bea 50 kere izledim reklamı farketmemişim bile birisi resmini koysada anlasam akşam akşam kafamda kaldı...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Ararım bi ajansı kardeşim ben merve sevi ile çalışmak istiyorum derim. Ben bulamasamda zaten onlar biliyordur hangi ajansta oldugunu :) Ve doğal olarakta aynen şöyle derler.

PatiAjans Sekreteri : Beyefendi Merve Sevi hanım bizimle çalışmıyor kendisi ..... ajansına bağlı.

Davion : Teşekkür ederim hanımefendi sen hangi ajansa bağlısın

PatiAjans Sekreteri : Efendim anlayamadım beyefendi.

Davion : Sarışın mısın

PatiAjans Sekreteri : Aaa evet nerden bildiniz.

Davion : Ben herşeyi bilirim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
davion nooluyoruz oleam :)

hastayım abi bu kıza şimdi aklıma geldi :D Omuz omuzda seyrediom valla o zenci cocukla basketbol sahasında bulustuklarındaki sahneyi hala unutamıyorum :) O sahneyi bulmam lazım Kanal D'ye mail atıcam. Olmadı orada staj gören birine para yedirip o bölümün kopyasını bulucam.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 04 Kasım 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
http://rapidshare.de/files/2957730/Ayran_Reklami_Matrax1907.wmv.html

Süper kız ya.
Emegine saglik kardes
+ reput[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...