Fenerbahce sende bi alemsin hem sizi yenecegimizi dogru olarak biliyorsun hemde ankaraspor'u yenemeyecegimizi soyluyon size yenersek ki yenecegimize inaniyorum o maci kaybetmeyiz ...[signature][hline]
ilk devreyi kim lider kapatırsa kapatsın isterse diyarbakırspor lider kapatsın. 34. hafta sonunda FB lider kapatsında diğer 33 hafta önemli değil.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Bu konu içeriğinde karşılıklı atışmalar görmek istemiyoruz arkadaşlar.
Lütfen ö.m ile sürdürün depişmenizi.
Sakin.
Tekrar tekrar sakin.
said:
ZeweX, 09 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Süper toggie :)
''Forumda iki kişi konuşurken üçüncü kişi bu iki kişinin yaptığı yorumlara cevap veremeyecek yani öyle mi? ''
Zhuauhahuauhahuahua Süper ya :))))
Ortamı germeyelim, kullanıcıları gazlamayalım.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001
Topicdeki 2 li tartışmaları(konu ile alakasız olan sürtüşmeleri) bi sildim maşallah mis gibi oldu topic
sildiysek yanlış şeylerdir yani hani devamı gelmesin babında algılanması gerekir.
sırf bu topic için değil forum geneli olarakda böyle tutum sergilenmeli.[signature][hline]*
Öne çıkan mesajlar
Theo
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
*********...
Sosyal ağlarda paylaş
batuhan
Sosyal ağlarda paylaş
Mavi
Bu konu içeriğinde karşılıklı atışmalar görmek istemiyoruz arkadaşlar.
Lütfen ö.m ile sürdürün depişmenizi.
Sakin.
Tekrar tekrar sakin.
Ortamı germeyelim, kullanıcıları gazlamayalım.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001
Sosyal ağlarda paylaş
ZeweX
Sosyal ağlarda paylaş
DynamicK
sildiysek yanlış şeylerdir yani hani devamı gelmesin babında algılanması gerekir.
sırf bu topic için değil forum geneli olarakda böyle tutum sergilenmeli.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş