Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Devreyi Kim Lider Kapatır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GS,FB'yi yense bile 2. olabilir fixturu zor mutlaka bi yerde daha tökezler..Ama FB'yi de BJK'yide iç sahada yener diye düşünüyorum..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Bonjo, 08 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 08 Kasım 2005 10:01 tarihinde demiş ki:

ps: ustteki msg quote yapilmaz

üstteki mesaja niye quote yapılmaz yaw , tam mesaj atcam mesela araya biri tak diye mesaj atıyor veya lafı birine söyleyecem quote yapmayınca herkes üstüne alınıyor.

Forumda en çok tekrarlanan yanlışlar nelerdir? Doğrusu nedir?
1) Arama yapmadan konu açmak.
2) Bir üstteki mesajdan alıntı yapmak.
3) BÜYÜK HARFLERLE konu açmak.
4) Konuyu yanlış bölüme açmak.
5) İmla ve dilbilgisi kurallarını hiçe saymak. Dilbisi Kuralları by Athea
6) Ciddi konuları sulandırmak.
7) L33t L@nGu@G3 kullanmak. (HaXXoR SuXXOr vesaire...)

Yeni Gelenlere Ayrıntılı FAQ [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Ben üstdeki mesaj a cevap yazarken araya birinin mesaj atmayacağının garantisini verirseniz bir daha quote yapmam :D
[signature][hline]SéuL Roì

[Bu mesaj Bonjo tarafından 08 Kasım 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yarıyı fenerbahçe lider kapatabilecek gibi yarıda iii transferler yaparsa galatasaray feneri geçebilir aksi takdirde fenerbahçeli oyuncuların içinde bulunduğu uçağın düşmesi ,aziz yıldırımın başkanlığı anelkanın futbolu bırakması gibi olağan üstü olayları beklemek zorunda...
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 08 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
fb-gs macı belırler

bana da öle gibi gelio da belli de olmaz..
gs yener o maçı..
inşallah gs lider diyelim:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
buyuk ihtimalle fb gs maçı belirlicek gibi ama fener lider kapatır diorum...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Fenerbahce sende bi alemsin hem sizi yenecegimizi dogru olarak biliyorsun hemde ankaraspor'u yenemeyecegimizi soyluyon size yenersek ki yenecegimize inaniyorum o maci kaybetmeyiz ...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ilk devreyi kim lider kapatırsa kapatsın isterse diyarbakırspor lider kapatsın. 34. hafta sonunda FB lider kapatsında diğer 33 hafta önemli değil.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
Sakin.

Bu konu içeriğinde karşılıklı atışmalar görmek istemiyoruz arkadaşlar.
Lütfen ö.m ile sürdürün depişmenizi.

Sakin.
Tekrar tekrar sakin.

said:
ZeweX, 09 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Süper toggie :)
''Forumda iki kişi konuşurken üçüncü kişi bu iki kişinin yaptığı yorumlara cevap veremeyecek yani öyle mi? ''
Zhuauhahuauhahuahua Süper ya :))))

Ortamı germeyelim, kullanıcıları gazlamayalım.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

• Admin
Mesaj tarihi:
Topicdeki 2 li tartışmaları(konu ile alakasız olan sürtüşmeleri) bi sildim maşallah mis gibi oldu topic
sildiysek yanlış şeylerdir yani hani devamı gelmesin babında algılanması gerekir.

sırf bu topic için değil forum geneli olarakda böyle tutum sergilenmeli.[signature][hline]*
  • Yeni Oluştur...