Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Mudurlugu Ceset Goruntuleri yayinliyor... (18+)

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle Hurriyetteki su habere bakip agzimiz acik kaliyor..
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3433458.asp?m=1&gid=69

Sonra ise haberdeki linke bakiyoruz ve morgda kimligi belirsiz 555 cesetin ne aradigini, boyle bir hizmetin hanga akla yarar oldugunu dusunuyoruz...
[spo1=18+]
www.egm.gov.tr/asayis/kbcara.asp[/spo]
Yorumsuz birakacagim, hayatimda boyle bir seye tanik olmadim ben...[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Okul newslerinde görmüstüm ben de bu siteyi, rezalet birsey gercekten.

Ölüye saygi var her seyden önce[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ağzım açık bakıyorum aa enteresan bi uygulama[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

SİNEMADE EROTİK FİLM SEYREDERKEN KALP KRİZİ SONUÇU CU
ne ölümler var[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Kimliği belirsiz cesetleri buluyorlar hem bu olay yeni değilki...

Ben 6 ay önce felan gece canım sıkıldıgında baktım tabi bunun bakılması için bence ne bilim kimlik no felan istenmesi lazım ufak bi çocuk bulamaz kimlik nosunu bence en azından bi kaç önlem gerekebilirdi iğrenç görüntüler var sonuçta..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Te$his eden en ufak fikirde bulunan var mi?
Ben yatiyorum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

teşhis konusunda yapılabilecek en iyi şeyi yapmış emniyet. hem insanları teker teker mi çağıracaklar karakola?

peki bunun yerine ne yapmalarını düşünürdünüz? yani ne yapıaliblir tamam yayınlamasınlar internetten diyelim

ki zaten son ana kadar kendi karar mekanizmanıza yönelik şekilde önlem almışlar "eminmisiniz" tadında bir pop up çıktı dedim iyi[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

a evet oaliblecek bir şey o zaman bu uygulamahyı öneri olarak iletin Emniyet Gwenel Müdürlüğü'ne onalr düşünmemiştir bunu güzel bir öneri olur hem[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ciddiyim sonucunda herkes aynı şeyleri düşünecek aynı çözümlere ulaşacak değil ya.. blekide düşündüler yaptılar ama yeterince pratik olmadı..

a bir de alman vatandaşlığına veya benzer bir durumda kaldığı için TC vatanbdaşlığı iptal olanmalrın da sistemi rahatça kullanabilmesi için yapılmamış olabilir şimdi aklıma geldi[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

e tamamda illaki inat ed,ip girecem diyen çocukta gider annesinin babasının TC kmilk numarasıyla nasıl olsa girer ki bunu 12+ bir yaşda olan normal zekalı bir çocuktan bahsediyoruz ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Sosyal ağlarda paylaş

Ondan önce kaç tane satan sitesi kaç tane berbat halde olan ölüleri gösteren site var boşverin piskopat olacak diyosanız zaten haberlerde gercek hayatta gördükleri ilede piskopat olur.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

2.resimden sonrasına yemedi;) uyucaz tabi hakverin. ben yayınlanmasını dogru bulmuyorum internet yaygın artık ve ruhsagliği yerinde olmayan insanlar var, ne biliyim biri kotu etkilenir :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...