Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Beyler neden daoc oynuyoruz başka bir şeymi yok hayatımızda tamam bunu geçtim :) Anket ; Daoc oynarken en çok hoşunuza ne gidiyor bu oyunda? Me; Clericler çok tatlı ya :)[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- [Bu mesaj Cute_X tarafından 25 July 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İşden geldikten sonra ii gidiyor[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 1 yili gecti oynamayi birakali, eski cagi cok iyi yansittigi icin oynamistim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 $unuda keseyim,bunuda keseyim,grup buldum hoho,hah bi bub daha vs vs derken dingler pe$pe$e gelince cok ho$uma gidiyor birde wardenlerin $u ozel bufflarinin ikonlari,warden's honor vs.. cok ho$uma gidiyor[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 İnfille 1 PA da instant kill cekmek ve minstreal ken 3 kisiyi mezzleyip grubundaki infillerle beraber onlari teker teker kesmek ve onlarin izlemesi :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Şunuda keselim, bunuda keselim derken 2 kişi ile mora dalmak:P Biri kaçarken kovalayanı rootlamak. Sonracıma guardları bufflayıp milletin ilgisini çekmek, para dilenmek... ve uzar gider...[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Zlorwf sen bırak bunları gel SWG al droid engineer ol bende senin zcc dan otlanayım:)[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 zerkerlari cok seviyorum ayrica sb leri seviyorum albiondaki yardimlasma ve arkadaslik mid de olsaydi orda devam ederdim ama yok adamlar cok soguk insanlar[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 kendimi focus ta anket e katilmis gibi hissettim... alin size daha iyi bi soru... daoc u 1-2 ay oynamassaniz en cok neyi özlerdiniz... gene ayni kapiya cikar ![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 koşan bonedancere pa atıp bi harekette 5 adam öldürmeye bayılıyorum (skeletal bıdıbıdıları da adamdan sayarsan tabi :) ) bi harekette 5 kişinin senkronize yatması çok keyifli bişi yahu :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Sin, 26 July 2003 18:50 tarihinde demiş ki: zerkerlari cok seviyorum ayrica sb leri seviyorum albiondaki yardimlasma ve arkadaslik mid de olsaydi orda devam ederdim ama yok adamlar cok soguk insanlar[hline]Paul Van Dyk www.virtualibiza.com Adamlar nasıl soğuk yaw Alb da bişi istediin de adamlar koşarak kaçıyordu Mid'e geçtim yolda yürüyorum adamın teki bana birşey veriyor durduk yerde oynun başında 1 gold istemiştim hammer almak için 50 gold falan vermişti herkez yardım ediyordu hatta guild e girecektim lvl 15 olmalısın dediler olmam için de crafted zırh ve silah verdiler al bunlarla lvl 15 e gel guild e alalım Alb böyle bir olaya raastlamadım adamlar kaçıyor bir şey istediğinde[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Adamlar nasıl soğuk yaw Alb da bişi istediin de adamlar koşarak kaçıyordu Mid'e geçtim yolda yürüyorum adamın teki bana birşey veriyor durduk yerde oynun başında 1 gold istemiştim hammer almak için 50 gold falan vermişti herkez yardım ediyordu hatta guild e girecektim lvl 15 olmalısın dediler olmam için de crafted zırh ve silah verdiler al bunlarla lvl 15 e gel guild e alalım Alb böyle bir olaya raastlamadım adamlar kaçıyor bir şey istediğinde[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman o birazda kime rastladığınla yada nasıl konuştuğunla doğru orantılı. excal/hib excal/alb serverlarında gayet dostça karşılaştığım 3 guild oldu. zaten toplamda 2 guilde girdim 2 serverda, pryd/hib ve pry/mid de de olağanüstü iyi insanlarla karşılaştım, tek sorun oralarda oynayacak/iyi charlar yapacak zamanımın olmamasıydı.[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hihi emain'e koşup koşup 2 dak sonra geberip sonra 20 dakka tekrar koşup 2 dak sonra tekrar geberip 20 dakka tekrar koşup sonra 2 dak sonra tekrar geberip sonra tekrar 20 dakka sonra tekrar geberip arada milletin spell efectlerini laila 'da atılan havai fişekler gibi izlemek :P deeermişim :P Daoc ile ilgili sevdiğim bişi yok artık tükettim oyunu bana hiçbişeyi cazip gelmiyo artıık RL Rullaz valla ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bu arada Cute imzanı kısaltırsan sevinirim beni postlarını silme derdinden kurtarmış olursun k thx bye[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar